SIMEONE UŠAO U KLINČ SA SPORTSKIM DIREKTOROM DORTMUNDA! Čolo ne može bez SKANDALA! (VIDEO)

Autor:

Sport

10.04.2024

23:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Umalo da dođe do eskalacije.

SIMEONE UŠAO U KLINČ SA SPORTSKIM DIREKTOROM DORTMUNDA! Čolo ne može bez SKANDALA! (VIDEO)

Foto: Twitter

Simeone i Kel u klinču

Pomislili smo da ništa ne može biti bolje od sinoćne večeri u Ligi šampiona, ali su nam večerašnji dvoboji doneli gotovo isti nivo uzbuđenja kao i jučerašnji!

Kada je u pitanju duel u Madridu, videli smo mnoga uzbuđenja, kako na terenu, tako i van njega. Atletiko je fenomenalno i motivisano ušao u susret, te su iz te agresivnosti ubrzo i profitirali izabranici Čola Simeonea posle svega pet minuta kada su ukrali loptu odbrani Borusije i preko Rodriga De Pola došli do prednosti. Oko 13 minuta pre kraja prvog poluvremena na vrlo sličan način "jorgandžije" su stigle i do drugog pogotka, kada je još jednu grešku u odbrani "milionera" iskoristio Semjuel Lino i povisio na 2:0.

Imao je Atletiko potpunu kontrolu meča, stvarao je još nekoliko prilika, a onda bespotrebno uradio Simeonov potez - potpuno se povukao na svoju polovinu u drugom delu. 

U tome je nastala i nervoza u domaćem sastavu na terenu i na klupi, što je rezultiralo sukobom Čola Simeonea i sportskog direktora Dortmunda Sebastijana Kela.

Emre Džan je ostao da leži na travi, a domaći sastav nije izbacio loptu već je nastavio sa napadom. Tek kada je lopta izašla sudija Gvida je prekinuo igru. Potom se temperamentni stručnja uneo u facu Kelu i odgurivao ga, što možete videti na snimku.

Tu nervozu je Dortmund posle nekoliko neiskorišćenih šansi ipak uspeo da kazni preko Sebastijana Halera svega devet minuta pre kraja meča, te tako donese Nemcima i te kako aktivan rezultat pred revanš koji je na programu za šest dana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading