DONČIĆ GLEDAO LIGU ŠAMPIONA NA NESVAKIDAŠNJI NAČIN: Oduševiće vas kako je ispratio goleadu na Bernabeuu (FOTO)

Autor:

Sport

10.04.2024

18:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pratioci su bili iznenađeni.

DONČIĆ GLEDAO LIGU ŠAMPIONA NA NESVAKIDAŠNJI NAČIN: Oduševiće vas kako je ispratio goleadu na Bernabeuu (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Sinoć smo videli Ligu šampiona kakvu svi žele da gledaju! Preokreti, neizvesnost, borba, atraktivnost - sve što je "prelepa igra" mogla da nam ponudi - pokazala je u utorak u Madridu i Londonu. Na kraju su izostali samo pobednici. 

Na duelu Arsenala i Bajerna krajnji rezultat je bio 2:2, dok su Real i Siti takođe odigrali nerešeno - 3:3.

Duel koji je mnoge više intrigirao odigrao se na stadionu Santjago Bernabeu. Goleadu dva verovatno najbolja kluba na svetu pratio je na nesvakidašnji način i Luka Dončić.

Naime, on je na svoj Instagram profil okačio kako gleda duel Madriđana i "građana" tako što je spojio svoj laptop sa televizorom u uglu sobe uspeo da isprati dešavanja sa najkvalitetnijeg evropskog fudbalskog takmičenja. A trud mu se definitivno isplatio, s obzirom na dešavanja sa meča.

Podsetimo, odmah na startu, Bernardo Silva je prevario Lunina lukavim šutem iz slobodnog udarca sa velike udaljenosti i doneo prednost svom timu. Ipak, nije se dugo čekalo na odgovor. Prvo je Kamavinga uspeo da nađe put do gola (pogodak iz 12. minuta koji je na kraju postao autogol Rubena Dijasa), da bi potom Rodrigo potpuno okrenuo rezultat neverovatnim trkom preko polovine terena samo dva minuta kasnije.

Ipak, usledio je još jedan preokret u drugom poluvremenu.

Fil Foden je sjajnim udarcem sa ivice kaznenog (66') uspeo da zatrese mrežu, da bi potom posle pet minuta Bernabeu utišao Joško Gvardiol (71') na veoma sličan način. 

Do gola, Siti je izgledao kao inferiorniji protivnik, ali onda se slika menja. Real je iz podrđenog položaja morao da se izbori za egal pred revanš i to je uradio. 

Federiko Valverde (79') je postavio konačan rezultat kada je iz drugog plana natrčao na centaršut Vinisijusa Žuniora i praktično zakucao loptu u levi ugao Ortege. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading