NAPAO SAM SEBE NOŽEM SA LEĐA!? Jedva ostao živ, policija jurila napadača, a onda se desio ŠOK PREOKRET u istrazi!

Autor:

Svet

10.04.2024

22:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je počelo 6. februara, kada je Markus U. ostao sam sa četvoro dece, dok je njegova supruga, od koje se razvodio, bila na putovanju. Ujutro je krenuo ka vrtiću, ali se vratio kući sa teškim povredama leđa zbog kojih je helikopterom prebačen u bolnicu jer je bio životno ugrožen.

NAPAO SAM SEBE NOŽEM SA LEĐA!? Jedva ostao živ, policija jurila napadača, a onda se desio ŠOK PREOKRET u istrazi!

Foto: Shutterstock

Nemio događaj koji se odigrao 6. februara u Benenu u Nemačkoj, izazvao je mnogo pažnje i šokirao javnost. Markus U. (40), porodični čovek, tvrdi da je bio žrtva brutalnog napada, ali su tužioci ubrzo došli do ključnog dokaza koji ukazuje na to da je napad možda bio lažiran.

Sve je počelo 6. februara, kada je Markus U. ostao sam sa četvoro dece, dok je njegova supruga, od koje se razvodio, bila na putovanju. Ujutro je krenuo ka vrtiću, ali se vratio kući sa teškim povredama leđa zbog kojih je helikopterom prebačen u bolnicu jer je bio životno ugrožen.

Umesto da odmah pozove hitnu pomoć, prvo je kontaktirao suprugu preko video poziva, a onda je ona alarmirala spasioce.


Nakon što su forenzičari obezbedili dokaze na mestu navodnog zločina, policija je pokrenula istragu pokušaja ubistva. Put od vrtića do kuće bio je pu tragova krvi. Istražiteljima je rekao da su ga nepoznati muškarci napali dok se vraćao ka svom domu. Međutim, ubrzo su se pojavile nejasnoće u iskazima Markusa U. i sumnje su počele da se rađaju.

Najznačajniji trenutak u istrazi bio je kada je ćerka slučajno pronašla kuhinjski nož u podrumu, koji je navodno korišćen u napadu. Istraga je potvrdila da je krv na nožu pripadala upravo Markusu U. Ovo otkriće moglo bi imati dalekosežne posledice za njega. On se i dalje drži teze da ga je neko drugi ranio.

Istražiteljima nije jasno zašto je Markus inscenirao napad na sebe. Postavlja se pitanje da li je želeo da spreči razvod i da pridobije sažaljenje svoje supruge, ali izjave supruge jasno ukazuju da je došlo do razdvajanja.

Bonus video

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading