TRANSFER KARIJERE NA POMOLU? Rajkovića želi PREMIJERLIGAŠ sa EVROPSKIM TROFEJEM!

Autor:

Sport

09.04.2024

22:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ukoliko su tvrdnje tačne, ovo je prilika koja se ne ispušta.

TRANSFER KARIJERE NA POMOLU? Rajkovića želi PREMIJERLIGAŠ sa EVROPSKIM TROFEJEM!

Foto: Starsport

Golman reprezentacije Srbije Predrag Rajković

Pre mesec dana počele su da kruže glasine o mogućem transferu srpskog golmana Predraga Rajkovića u Španiju, ali sada se čini da bi njegova budućnost mogla da bude vezana za Premijer ligu. Vest Hem, klub iz Londona, pokazao je interesovanje za Rajkovića, a detalji o mogućem transferu već su počeli da se otkrivaju.

Vest Hem, klub koji trenutno vodi borbu za plasman u Ligu šampiona, želi da dovede Rajkovića kao pojačanje za svoj tim. Njegove sjajne partije u Majorki nisu promakle skautima engleskih klubova, a sada se čini da bi Srbin mogao da postane deo tima iz Londona.


Uprava Majorka je navodno spremna da proda Rajkovića za cifru od 10.000.000 evra, a ta suma ne bi trebalo da predstavlja problem za Vest Hem. Trener Dejvid Mojes želi da pojača konkurenciju između stativa, a Rajković se čini kao pravi izbor za taj zadatak.

Foto: Starsport

Predrag Rajković


Predrag Rajković, rođen u Negotinu, svoj put ka uspehu započeo je u Jagodini, da bi kasnije prešao u redove Crvene zvezde. Nakon zapaženih nastupa u Zvezdi, Rajković je ostvario unosan transfer u Makabi iz Tel Aviva, gde je privukao pažnju francuskog Remsa. Sada, sa potencijalnim transferom u Premijer ligu, Rajković bi mogao da ostvari najbolji transfer u karijeri.

Rajković je svoj talenat potvrdio i na međunarodnoj sceni, osvojivši zlatnu medalju sa reprezentacijom Srbije na Svetskom prvenstvu za omladince 2015. godine u Novom Zelandu. Takođe, nedavno je odbranio penal Ilkaju Gundoganu u meču između Majorke i Barselone, pokazujući svoje veštine i kvalitete na terenu.

Iako su detalji transfera još uvek pod znakom pitanja, čini se da bi Rajkovićeva karijera uskoro mogla da doživi preokret, a njegov potencijalni dolazak u Premijer ligu svakako će privući pažnju ljubitelja fudbala širom sveta. Sačekajmo i vidimo kako će se ova priča razvijati u narednim nedeljama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading