SRBIN KOJI JE ZALUDEO EVROPU: Milan HOĆE da ga zadrži, ali postoji BOGATA PONUDA IZ ENGLESKE!

Autor:

Sport

09.04.2024

20:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čeka se rasplet transfer sage.

SRBIN KOJI JE ZALUDEO EVROPU: Milan HOĆE da ga zadrži, ali postoji BOGATA PONUDA IZ ENGLESKE!

Foto: www.profimedia.rs

Italijanski klub AC Milan suočava se sa izazovima oko produženja ugovora sa talentovanim defanzivcem Janom Karlom Simićem, dok istovremeno pokušava da zadrži i golmana Majka Menjana. Oba slučaja predstavljaju izazov zbog problema sa njihovim agentima.

Simić, srpski defanzivac, privukao je pažnju svojim dobrim igrama u crveno-crnom dresu, privlačeći interesovanje klubova poput Bornmuta i Fulama. Međutim, loši odnosi sa agentima, braćom Risom, mogu predstavljati prepreku za pregovore oko novog ugovora.

Republika

Foto: printskrin/vikipedia

Jan Karlo Simić


Prema informacijama iz medija u Italiji, Fulam i Bornmut već su obavili razgovore sa agentima Simića, pokazujući izuzetno interesovanje za talentovanog fudbalera. Simić je trenutno vezan ugovorom za Milan još godinu dana, ali bi njegovi loši odnosi sa agentima mogli dovesti do njegovog odlaska tokom letnjeg prelaznog roka.

Sličan problem javlja se i sa ugovorom Majka Menjana, francuskog golmana koji je jedan od ključnih igrača Milana. Braća Riso, Menjanovi agenti, zahtevaju veću platu za svog pulena, ali Milan se suočava sa finansijskim ograničenjima i teškoćama da ispuni ove zahteve.

S obzirom na propale pregovore oko Menjanovog ugovora, mediji spekulišu da bi ista sudbina mogla zadesiti i Simića. Očekuje se da će uskoro biti više detalja o ovim pregovorima, kao i da će čelnici kluba i agenti ponovo seli za pregovarački sto u narednim danima. Očigledno je da će ugovori sa Simićem i Menjanom biti ključne teme razgovora. Milan će morati da pronađe rešenje za ove situacije kako bi održao balans između finansijskih ograničenja i zadržavanja ključnih igrača.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading