UEFA SE NE OBAZIRE NA ISIS: Utakmice se IGRAJU PO PLANU i pored PRETNJI TERORISTA!

Autor:

Sport

09.04.2024

18:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ipak, mere bezbednosti su na najvišem nivou.

UEFA SE NE OBAZIRE NA ISIS: Utakmice se IGRAJU PO PLANU i pored PRETNJI TERORISTA!

Foto: fss.rs

Evropska fudbalska unija (UEFA) donela je odluku da se ovonedeljne utakmice Lige šampiona odigraju prema planiranom rasporedu, uprkos terorističkim pretnjama Islamske države.

Ova odluka dolazi nakon što je medijska kuća povezana sa terorističkom grupom objavila nekoliko postova pozivajući na napade na stadione domaćine četvrtfinalnih utakmica u Parizu, Madridu i Londonu.

U saopštenju, UEFA ističe da je svesna terorističkih pretnji i da blisko sarađuje sa vlastima kako bi se obezbedile odgovarajuće mere bezbednosti tokom održavanja utakmica.

- UEFA je svesna terorističkih pretnji i blisko sarađuje sa vlastima. Planirano je da se sve utakmice odigraju po rasporedu, uz odgovarajuće mere bezbednosti -  stoji u saopštenju Uefa.

Republika

Foto: fss.rs

Aleksandar Čeferin


U Madridu će se odigrati dva izuzetno zanimljiva meča. Atletiko Madrid će se suočiti sa ekipom Borusije Dortmund, dok će Real Madrid dočekati Mančester siti. Očekuje se da će ovi mečevi privući pažnju fudbalskih fanova širom sveta, s obzirom na renomirane fudbalske klubove koji će se nadmetati na terenu.

U Londonu, ekipa Arsenala će ugostiti minhenski Bajern. Očekuje se uzbudljiva utakmica između ova dva tima, a navijači već nestrpljivo iščekuju ovaj susret.

U Parizu, PSŽ će se suprotstaviti Barseloni. Ova utakmica takođe privlači pažnju ljubitelja fudbala, s obzirom na značajne igrače i istoriju ovih klubova.

Kao podsetnik na ozbiljnost terorističkih pretnji, Islamska država preuzela je odgovornost za napad na koncertnu dvoranu Krokus u blizini Moskve 22. marta, u kojem je tragično izgubljeno 144 života. Ovaj događaj dodatno naglašava ozbiljnost situacije i potrebu za efikasnim merama bezbednosti tokom javnih događaja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading