UŽAS KOD LAZAREVCA: Teretni voz udario u automobil, policija na licu mesta! (VIDEO)

Autor:

Hronika

09.04.2024

18:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tragedija u Petki: Teretni voz sudario se sa automobilom

UŽAS KOD LAZAREVCA: Teretni voz udario u automobil, policija na licu mesta! (VIDEO)

Foto: printskrin/instagram/192_rs


U mestu Petka kod Lazarevca, dogodila se strašna nesreća kada je teretni voz udario u automobil. Detalji o tome kako je došlo do ove nesreće za sada nisu poznati, ali prema video snimku koji je objavljen na Instagram stranici 192_rs, automobil je smrskan do neprepoznatljivosti.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 


Policija na mestu nesreće

Nakon što se saznala vest o nesreći, na lice mesta stigla je policija kako bi sprovela istragu o uzrocima ove tragične nesreće. Pripadnici policije će pokušati da rekonstruišu događaje koji su doveli do sudara voza i automobila, kako bi utvrdili odgovornost za ovo tužno zbivanje.

Stanje učesnika nesreće

Trenutno nije poznato kakvo je stanje učesnika ove nesreće. Hitna pomoć je odmah poslata na mesto nesreće kako bi pružila neophodnu medicinsku pomoć povređenima. Nadamo se da će informacije o stanju učesnika biti uskoro dostupne kako bi javnost saznala više o ovom tragičnom događaju.


Nakon nesreće, teretni voz je zaustavljen, a nadležni će sprovesti istragu kako bi utvrdili da li je bilo propusta u funkcionisanju voza ili je nesreća posledica drugih okolnosti. Bezbednost u saobraćaju je od velike važnosti, te će ovaj incident biti detaljno istražen kako bi se sprečile slične situacije u budućnosti.

Ova nesreća je potresla lokalnu zajednicu, a nadamo se da će istraga pružiti odgovore o tome kako je došlo do ove tragedije i kakvo je stanje učesnika nesreće.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading