TRAJKOVIĆ BI DA SE VRATI NAZAD U SRPSKI FUDBAL: 'Malo sam preterao!'

Autor:

Sport

09.04.2024

15:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Imao sam poziv jednog superligaša pre nekoliko dana, a povratak uvek ostaje opcija.

TRAJKOVIĆ BI DA SE VRATI NAZAD U SRPSKI FUDBAL: 'Malo sam preterao!'

Foto: Starsport

Nikola Trajković

Bivši trener Radničkog iz Niša Nikola Trajković napustio je Čair nakon poraza od Železničara iz Pančeva 3:2. Bivši fudbaler Crvene zvezde je tada vruće glave izjavio kako se više nikada neće vratiti u srpski fudbal i uputio prozivke na računa sudijske organizacije.

- Odlazim iz srpskog fudbala, zauvek! Znam da mi je vruća glava, ali ovo je odluka na koju niko više ne može da utiče. Nikada se više neću vratiti u ovaj mulj koji kreira ovakva sudijska organizacija - govorio je Trajković.

Međutim, brzo se predomislio Nikola Trajković, pa je istakao da bi voleo da ponovo radi u Srbiji i naveo kako je preterao sa izjavom.

- Priznajem, malo sam preterao, bio sam pod utiskom svega što se dešavalo u Pančevu. Srbija je moja zemlja i naravno da bih jednog dana voleo opet da vodim neki tim. Imao sam poziv jednog superligaša pre nekoliko dana, a povratak uvek ostaje opcija. Želim da pomognem da naš fudbal podignemo na viši nivo - poručio je Nikola u razgovoru za Informer.

Potom se dotakao i rapsleta u Superligi i smatra da će Zvezda osvojiti šampionat.

- Ovo ne pričam navijački, već najiskrenije. Zvezda ima kvalitetniji tim od Partizana i da je Vladan Milojević od početka sezone bio na klupi, bodovna razlika bi sigurno bila i veća. S druge strane, svaka čast Igoru Duljaju na onome što radi sa crno-belima, izvukao je maksimum i s obzirom na sve probleme s kojima se bore, ovi rezultati su odlični. Videćemo šta će se dogoditi u derbiju, ali svakako nije isključeno da i jedni i drugi kiksnu još neki put. Ne verujem baš da mogu da dobiju sve utakmice do kraja sezone - jasan je Trajković.

Trajković je na klupi Radničkog iz Niša sedeo u dva navrata. Prvi mandat je trajao od juna do novembra 2023. godine, a drugi između januara i marta 2024. Na 20 utakmica imao je učinak od šest pobeda, četiri remija i 10 poraza. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading