ROMA POKAZALA KO GAZDUJE U RIMU! Mile Svilar OSTAO nesavladan!

Autor:

Sport

06.04.2024

20:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dobra partija našeg mladog fudbalera.

ROMA POKAZALA KO GAZDUJE U RIMU! Mile Svilar OSTAO nesavladan!

Foto: www.profimedia.rs

U velikom derbiju Rima, fudbaleri Rome ostvarili su važnu pobedu protiv Lacija rezultatom 1:0. Ova pobeda donela im je devet bodova prednosti u borbi za Evropu naredne sezone, i to upravo nad svojim rivalima iz Lacija.

Srpski golman Mile Svilar, zaista je briljirao u derbiju "dela kapitale". Ceo meč je proveo na golu vučice, imao je jednu odbranu, ali statistika ne predstavlja sigurnost koju  je mladi Svilar prikazao u toku utakmice. 

 

 


Ekipa Rome dominirala je u prvom poluvremenu, a odlučujući trenutak desio se u 42. minutu. Paulo Dibala je izveo korner, a Đanluka Manćini je sjajno skočio i glavom poslao loptu ka golu. I pored napora golmana Lacija, lopta je završila u mreži, donoseći Romi vođstvo od 1:0.

U drugom poluvremenu, Lacio je preuzeo inicijativu, ali nije uspeo da iskoristi svoje prilike. Mile Svilar, golman Rome, još jednom se istakao sjajnim odbranama, čime je sačuvao svoju mrežu netaknutom.

 

 

Podsećamo, Mile Svilar je odbio da nastupa za reprezentaciju Srbije zato što je smatrao da neće dobiti dovoljno prostora u konkurenciji drugih fantastičnih golmana, među kojima su Predrag Rajković, Đorđe Petrović i Vanja Milinković-Savić. U poslednjih nekoliko utakmica rimske ekipe, pokazuje se da će naš nacionalni tim imati za čime da žali, te da golman Svilarovog kalibra nije nešto što bi smelo da se tek tako ispusti. 

Ova pobeda predstavlja važan korak ka ostvarivanju cilja plasmana u evropska takmičenja, a fudbaleri Rome mogu da budu zadovoljni svojim učinkom u ovom velikom gradskom derbiju. S nestrpljenjem se očekuje nastavak prvenstva i nova uzbuđenja na terenima Serije A. 

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading