ODBEGLI SRPSKI SIN BRILJIRA NA GOLU! Ni 27 ŠUTEVA ga nije SAVLADALO!

Autor:

Sport

01.04.2024

21:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajna partija mladog golmana.

ODBEGLI SRPSKI SIN BRILJIRA NA GOLU! Ni 27 ŠUTEVA ga nije SAVLADALO!

Foto: www.profimedia.rs

Fudbaleri Lećea i Rome su odigrali neobično uzbudljivu utakmicu u 30. kolu Serije A, iako na kraju nije bilo golova. Iako je rezultat ostao nepromenjen, utakmica je bila prepuna uzbuđenja, sa čak 37 udaraca ka golu.

Leće je imao nekoliko sjajnih prilika da savlada golmana Rome, Mileta Svilara. Picoli, Galo i Dorgu su propustili nekoliko prilika da donesu vođstvo svom timu, dok je srpski golman briljirao svojim intervencijama. Posebno se istakao svojom odbranom nakon šanse za Dorgua.

 

 


U 71. minutu, gosti su imali priliku da se raduju kada je Auar izašao jedan na jedan sa golmanom, ali je Falkone maestralno odbranio svoju mrežu. Kada se sve sabere, Mile Svilar je bio heroj Rimljana sa šest odbrana, dok je Leće uspeo da uputi čak 27 udaraca ka golu.

Podsećamo,  Mile Svilar u budućnosti neće nositi dres fudbalske reprezentacije Srbije.

On je preko direktora Rome poručio čelnicima Fudbalskog saveza Srbije da ne želi da dođe na naredno okupljanje i da hoće da iskoristi FIFA pravila i promeni reprezentaciju.

Posle nemilog otkaza, selektor fudbalske reprezentacije Srbije dao je svoje viđenje situacije o odbeglom golmanu naše zemlje. 

- Znate već o čemu se radi. Sportski direktor Rome nas je obavestio da ne želi više da brani za Srbiju, mada ne znam ni kad je branio, branio jednom. Nismo izgubili ništa. Njegova odluka. Poštujem je. Neće biti pozivan naravno - Ne ulazim u razloge rekao je Piksi. 

Ova utakmica je dokazala da broj udaraca ne mora uvek rezultirati golovima, ali je definitivno pružila uzbuđenje i sjajne trenutke za navijače oba tima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading