NESTALI DVOGODIŠNJAK PRONAĐEN MRTAV! Nađen u susednom selu! SLOVAČKA NA NOGAMA!

Autor:

Svet

01.04.2024

21:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mališan se igrao u dvorištu kuće u Slovenskim Kljačanima kada je iznenada nestao u kasnim poslepodnevnim časovima.

NESTALI DVOGODIŠNJAK PRONAĐEN MRTAV! Nađen u susednom selu! SLOVAČKA NA NOGAMA!

Foto: Shutterstock

Policija u Slovačkoj pokrenula je istragu o smrti dvogodišnjeg dečaka, koji je nestao juče, na Uskrs, u svom rodnom selu, a njegovo telo su našli u susednom selu.

Mališan se igrao u dvorištu kuće u Slovenskim Kljačanima kada je iznenada nestao u kasnim poslepodnevnim časovima. Odmah se krenulo u potragu za mališanom, a neki meštani su rekli da su primetili dete kraj rečice.

U akciju potrage uključili su se i vatrogasci, psi tragači, gotovo svi meštani, ali mališana nisu mogli da pronađu.

Nažalost, beživotno telo dečaka pronađeno je u potoku u susednom selu Vijeska. Dečaka su odmah izvukli iz vode i pokušali da reanimiraju, ali bez uspeha. Dete je proglašeno mrtvim po dolasku u bolnicu.

Policija proverava sve detalje ove tragedije.

Podsećamo, srpska policija od utorka traga za Dankom Ilić iz Bora, starom dve godine.

Podsetimo, Danka Ilić (2) je nestala u utorak oko 13 časova u trenutku kada je njena majka drugom detetu davala vodu.

- Okrenula sam se kako bih dala vodu drugom djetetu i kada sam pogledala ponovno, više je nije bilo - izjavila je uplašena majka prvog dana kada je nestala njena ćerka.

Na sebi je imala ljubičaste pantalone, maslinastu jaknu i kosu vezanu u rep. Nakon Dankinog nestanka u Srbiji se po prvi put oglasio Abber Alert pod nazivom "Pronađi me".

Za devojčicom su 27 sati tragali pripadnici žandarmerije, policije, vatrogasci, spacioci GSS, kao i mnogobrojni meštani. Nakon 27 sati MUP je obustavio pretragu terena u Banjskom Polju.

Ambasada Srbije u Beču apelovala je na građane da, ukoliko na teritoriji Austrije prepoznaju nestalu devojčicu Danku Ilić (2) iz Bora odmah jave srpskoj ili austrijskoj policiji.

Srpskoj policiji noćas je stigao snimak sa stanice metroa u Beču, na kome se vidi dete koje liči na nestalu Danku Ilić. Naša policija je odmah alarmirala kolege u Beču, a tim povodom se oglasio i portparol austrijske policije.

Bonus video

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading