ŠOK PRED EVROPSKO PRVENSTVO! Loše vesti se samo NIŽU!

Autor:

Sport

04.04.2024

12:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sigurno da se ovo nikome ne dopada.

ŠOK PRED EVROPSKO PRVENSTVO! Loše vesti se samo NIŽU!

Foto: www.profimedia.rs

Fudbalska reprezentacija Srbije zauzima 33. mesto na najnovijoj rang listi Međunarodne fudbalske federacije FIFA, sa 1.514,2 boda. Iako je došlo do pada za jedno mesto, "orlovi" i dalje nastavljaju sa svojim međunarodnim takmičenjem, a u narednim prijateljskim duelima, naš nacionalni tim očekuju ekipe Švedske i Austrije.

Republika

Foto: twitter.com/FSSrbije

Fudbalska reprezentacija Srbije


Najbolje fudbalske reprezentacije sveta i dalje predvodi Argentina sa 1.858 bodova, dok je Francuska na drugom mestu sa 1.840,59 bodova. Belgija se popela na treće mesto sa 1.795,23 bodova, potisnuvši Englesku na četvrto mesto sa 1.794,9 bodova. Brazil se nalazi na petoj poziciji sa 1.788,65 bodova.

U deset najboljih reprezentacija sveta nalaze se i Portugal, Holandija, Španija, Italija i Hrvatska. Svaka od ovih reprezentacija pokazuje konstantan nivo igre i rezultate koji ih održavaju u samom vrhu svetskog fudbala.

Podsetimo, selekcija Srbije je u prijateljskim mečevima u martu zabeležila ubedljiv poraz od Rusije 5:0, kao i minimalac protiv Kipra. Ovi rezultati imaju uticaja na poziciju na rang listi, ali istovremeno pružaju priliku za analizu i unapređenje igre tima.

Naredna rang-lista FIFA biće objavljena 20. juna, što će biti nova prilika da se prati kretanje reprezentacija na svetskoj fudbalskoj sceni.

Fudbalska reprezentacija Srbije se i dalje nalazi među vodećim reprezentacijama sveta, te će budući rezultati i učešće na međunarodnim takmičenjima biti od presudnog značaja za dalje pozicioniranje na FIFA rang listi. Navijači "Orlova" imaju priliku da prate razvoj događaja i rezultate, dok reprezentacija nastavlja da predstavlja Srbiju na globalnoj fudbalskoj sceni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading