NOVAKOV ZID ĆUTNJE, NIKO NI DA PISNE: Đoković SASEKAO sve kanale, muva ne sme da izleti iz njegovog tima

Autor:

Sport

04.04.2024

12:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pre i posle Đokovića pričalice, dok su sa njim kao zaliveni.

NOVAKOV ZID ĆUTNJE, NIKO NI DA PISNE: Đoković SASEKAO sve kanale, muva ne sme da izleti iz njegovog tima

Foto: Starsport

Nenad Zimonić i Novak Đoković

Novak Đoković prekinuo je saradnju sa Goranom Ivaniševićem pred više od nedelju dana i od tada se nagađa ko će mu biti novi trener. U prvi plan je isplivao Nenad Zimonjić, Noletov nekadašnji saigrač iz Dejvis kup reprezentacije Srbije, a onda i selektor. U međuvremenu je Ziki završio karijeru zbog povrede i operacije kukova, ali i dalje voli da bude na teniskom terenu.

Višak slobodnog vremena, koje je imao dok nije počeo da prati Novaka Nenad je koristio da bude sa porodicom. Gde su bili i šta su radili povremenu su objavljivali na društvenim mrežama. I tako je bilo do nedavno, a onda je usledio zid ćutnje kod Zimonjića. To se poklopilo sa objavom da Đoković nema trenera i njihovim početkom nezvanične saradnje, pa se nameće zaključan da je najbolji teniser sveta krivac što je Ziki nestao iz sveta društvenih mreža. I ne samo njega, već i iz javnosti generalno. Nije Zimonjić bio čest sagovornik medijima, ali se odazivao povremeno. Otkako je uz Đokovića nema ga nigde.

I to nije prvi put da Novakovi najbliži saradnici moraju da budu nemi i da ništa ne objavljuju od svojih aktivnosti. Na prste se mogu prebrojati mesečne objave njegovih trenera, kondicionih trenera, fizioterapeuta. Da je očigledno bilo zabranjeno da informacije cure potvrio je indirektno Ivanišević.

Foto: Tanjug/AP

Sada razvezao jezik: Goran Ivanišević

Dok je bio sa Novakom Hrvat je pričao tek povremeno i to ukratko. Sada kada su serazišli Ivanišević je razvezao jezik. Počeo je Zec da priča o svemu i svačemu, a njegove izjave po društvenim mrežama i medijima se samo nižu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading