FSS POTPISAO NOVI UGOVOR SA BANJALUČKOM PIVAROM: Nastavlja se uspešna saradnja! (FOTO)

Autor:

Sport

05.04.2024

16:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Idemo zajedno u nove pobede" - kaže Jovan Šurbatović.

FSS POTPISAO NOVI UGOVOR SA BANJALUČKOM PIVAROM: Nastavlja se uspešna saradnja! (FOTO)

Foto: FSS

Fudbalski savez Srbije potpisao je novi trogodišnji ugovor o partnerstvu sa Banjalučkom pivarom, čime je ova uspešna saradnja nastavljena na obostrano zadovoljstvo, a Nektar pivo ostalo zvanično pivo fudbalske reprezentacije Srbije.

Ispred naše organizacije, potpisivanju ugovora u Banjaluci prisustvovali su potpredsednik Branislav Nedimović i generalni sekretar Jovan Šurbatović koji se na konferenciji za medije zahvalio Banjalučkoj pivari i Nektar pivu na ukazanom poverenju:


- Reprezentacija Srbije je oduvek imala veliku podršku navijača sa teritorije Republike Srpske, a kroz saradnju sa Banjalučkom pivarom i brendom Nektar, te veze smo dodatno osnažili. Plasirali smo se u najjaču grupu Lige nacija, igraćemo sa najboljim reprezentacijama u Evropi, a uskoro nas očekuje i izazov na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj. Raduje nas informacija da je veliki broj ljubitelja fudbala iz Republike Srpske kupio ulaznice za mečeve protiv Engleske, Danske i Slovenije. Želja nam je da dobrim rezultatima obradujemo naše ljude širom Srbije, Republike Srpske i cele dijaspore, a da posle toga zalijemo banjalučkim Nektar pivom. Idemo zajedno u nove pobede – rekao je Šurbatović.

Generalni direktor Banjalučke pivare Ilija Šetka istakao je koliko su svi u njegovoj kompaniji ponosni na podršku koju već nekoliko godina pružaju fudbalskoj reprezentaciji Srbije:


- Kao jedina pivara iz Republike Srpske i najveća nezavisna pivara na Balkanu, čast nam je da budemo uz naše najbolje fudbalere. Naša podrška je još jača u trenutku kada Orlove očekuju veliki izazovi na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj. Mi smo kompanija koja godinama podržava sport i značajne sportske organizacije i manifestacije u Republici Srpskoj i Banjaluci. Nektar je pivo koje se uspešno proširilo na tržištu Srbije i produžetkom ugogovra sa FSS ukazujemo zahvalnost našim novim potrošačima u Srbiji. Kao znak poštovanja našim fudbalskim zvezdama koje su i ove godine nosioci kampanje sa porukom ‘Uz Nektar lako je’, napravili smo i njihove personalizovane limenke za koje smo sigurni da će se dopasti potrošačima u Republici Srpskoj i Srbiji – poručio je Šetka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading