ZVEZDA IMA NOVOG SRBINA U TIMU! Stranac manje na Marakani!

Autor:

Sport

01.04.2024

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajan posao crveno-belih.

ZVEZDA IMA NOVOG SRBINA U TIMU! Stranac manje na Marakani!

Foto: Starsport

Fudbalski klub Crvena zvezda je rešio veliku brigu u vezi sa statusom mladog defanzivca Nasera Đige (21), koji će ubuduće biti računat kao domaći fudbaler. Nakon najave da će šampion Srbije otkupiti Đigin ugovor od Bazela za 2.000.000 evra, usledila je zvanična potvrda da je internacionalac Burkine Faso dobio srpsko državljanstvo. Ova odluka će omogućiti da se defanzivac ne smatra strancem u nastavku sezone Superlige, čime će dodatno ojačati tim. Takođe, kao bonus igrač, Điga će imati još više značiti timu zbog pravila u domaćem šampionatu.

Republika

Foto: Starsport

Naser Điga


Povrede Koste Nedeljkovića i Vladimira Lučića zadale su glavobolju stručnom štabu i rukovodstvu kluba, ali su mladi igrači poput Viktora Radojevića, Jovana Šljivića i Nikole Kneževića iskoristili priliku da pokažu svoj talenat. Takođe je povređen i Aleksandar Dragović što je dalo priliku pomenutom Đigi da zasija u najboljem svetlu u prethodnim mečevima. Ovo predstavlja odličnu priliku za razvoj mladih fudbalera i doprinosi širini tima.

Odluka Crvene zvezde da otkupi ugovor Nasera Đige pokazuje da klub ima velika očekivanja od mladog talenta. Ovo ulaganje u budućnost kluba pokazuje posvećenost razvoju kvalitetnih igrača i jačanju tima za predstojeće izazove, a posebno se pamti njegova partija na Etihadu, kada je "bačen" u vatru protiv Mančester Sitija, a uspeo je da zaključa Erlinga Halanda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading