SKANDAL MAJSTOR OPET IZAZVAO INCIDENT! Provokator Džaka NASRNUO da BIJE protivnika!

Autor:

Sport

24.03.2024

15:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije mu prvi put da napravi ovakav sraman potez.

SKANDAL MAJSTOR OPET IZAZVAO INCIDENT! Provokator Džaka NASRNUO da BIJE protivnika!

Foto: www.profimedia.rs

Reprezentativac Švajcarske, Granit Džaka, ponovo je bio vinovnik incidenta i sukobio se na terenu. Fudbaler Bajera iz Leverkuzena je imao žestok duel sa reprezentativcem Danske Mortenom Hjulmandom, u okršaju sa Skandinavcima.

Danac je, nakon što je faulirao iskusnog vezistu, šutnuo loptu koju je Švajcarac namestio da brzinski izvede slobodan udarac blizu sredine terena.

Švajcarski reprezentativac je odmah po završetku te situacije ušao u sukob sa protivnikom. Ubrzo su se strasti smirile a sudija je obojici pokazao po žuti karton.

 

 

Odmah posle utakmice sa Dancima, Džaka je imao šta da kaže:

- Da li time što je uradio želi da dokaže treneru da mu je mesto u startnoj postavi u prijateljskoj utakmici? Bio je to očit faul, imao sam loptu, a onda me je udario. Tako nešto se ne radi u fudbalu, ni u prijateljskoj utakmici, ni u kvalifikacionoj. Ovde se radi o poštovanju - rekao je švajcarski reprezentativac, Granit Džaka.

Utakmica između Švajcarske i Danske je završena najnepopularnijim rezultatom i bez golova (0:0).

Džaka je, podsetimo, bio vinovnik incidenta u mečevima protiv Srbije na Svetskom prvenstvu u Rusiji i četiri godine kasnije na Mundijalu u Kataru, kada je pokazivao "dvoglavog orla" i napao golmana srpske reprezentacije Vanju Milinković-Savića. 

Podsetimo, nedavno je Granit provocirao Srbe objavom na društvenim mrežama, o kojoj smo već pisali.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading