UŽAS U MAĐARSKOJ! Reli auto SKLIZNUO SA PUTA! UBIO ČETIRI OSOBE!

Autor:

Sport

24.03.2024

15:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tragična nesreća i krvavi ishod.

UŽAS U MAĐARSKOJ! Reli auto SKLIZNUO SA PUTA! UBIO ČETIRI OSOBE!

Foto: x.com

Četiri osobe su poginule, a nekoliko je povređeno u nedelju kada je vozač koji se takmičio na mađarskom moto sportskom reliju skliznuo sa puta i udario u gledaoce, saopštile su vlasti.

Prema policijskom saopštenju, još nije jasno zašto je vozilo koje je učestvovalo na dvodnevnom reliju Estergom Nijerges na severu Mađarske skrenulo sa puta.

Foto: Tanjug/AP

Reli

Nesreća se dogodila između gradova Labatlan ​​i Bajot u severnom okrugu Komarom Estergom, a najmanje četiri osobe su poginule, a sedam povređeno, saopštila je policija i dodala da je istraga u toku.

Na lice mesta poslato je nekoliko vozila hitne pomoći i spasilačkih helikoptera, a miting je odmah prekinut.

Na "Fejsbuk" stranici reli kluba Arrabona pisalo je da lekari zbrinjavaju povređene. Nadzorni organ mitinga prekinuo je takmičenje u 13.30 časova zbog nezgode.

Varosunk, Tatabania, "Fejsbuk" zajednica, napisala je da je Škoda Fabia R5 udarila u gledaoce. U objavi stoji da je oko 30 povređenih ali i da je jedna devojčica poginula u nesreći. RTL Klub je podelio snimak nesreće, koji možete pogledati na njihovom sajtu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading