EMOTIVNE REČI VUKAŠINA JOVANOVIĆA! Bivši igrač Zvezde poslao PORUKU podrške ruskom narodu!

Autor:

Sport

23.03.2024

16:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svojevremeno je igrao za Zenit iz Sankt Peterburga.

EMOTIVNE REČI VUKAŠINA JOVANOVIĆA! Bivši igrač Zvezde poslao PORUKU podrške ruskom narodu!

Foto: Starsport

Fudbaler Čukaričkog Vukašin Jovanović oglasio se na društvenim mrežama, gde je podelio emotivan citat i izrazio podršku Rusiji nakon nedavnog terorističkog napada u Moskvi.

U svojoj objavi na društvenim mrežama, bivši igrač Zenita je citirao reči Vladike Nikolaja, pozivajući se na solidarnost i saosećanje sa Rusijom u teškim trenucima. Njegov gest je pokazao podršku narodu koji je pretrpeo veliku tragediju.

Nedavni teroristički napad u Moskvi potresao je svet, a broj ubijenih je dostigao zastrašujuću brojku od 133 osobe, saopštio je Ruski istražni komitet.

Ova tragedija je izazvala šok i tugu širom sveta, a reakcije podrške i solidarnosti stižu iz različitih krajeva, uključujući i javne ličnosti poput nekadašnjeg prvotimca Crvene zvezde.

Foto: printscreen/instagram

 

Citirane reči Vladike Nikolaja nose duboku simboliku solidarnosti i suosjećanja sa Rusijom u teškim trenucima. One pozivaju na zajedništvo i podršku, ističući važnost empatije i saučešća u vremenima tuge i patnje. 

- Savest naša nas primorava da plačemo kad Rusi plaču i da se radujemo kad se Rusi raduju. Blaženi vi, plačući u te dane sa Rusijom, jer ćete se s njom utešiti! Blaženi vi, tugujući sada sa Rusijom, jer ćete se s njim uskoro radovati - napisao je Vule Jovanović.

Ruske vlasti uhapsile su 11 osoba, među kojima su četvorica terorista koja su izvela napad u dvorani Krokus siti Hol.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading