POSLE TERORISTIČKOG NAPADA U MOSKVI! Reprezentacija Rusije iz bezbednosnih razloga ODLOŽILA utakmicu!

Autor:

Sport

23.03.2024

10:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekspresna reakcija Fudbalskog saveza ove države.

POSLE TERORISTIČKOG NAPADA U MOSKVI! Reprezentacija Rusije iz bezbednosnih razloga ODLOŽILA utakmicu!

Foto: Starsport

Prijateljska utakmica između fudbalskih reprezentacija Rusije i Paragvaja, koja je trebalo da se odigra u ponedeljak, 25. marta, neće biti održana zbog terorističkog napada koji se dogodio u Moskvi.

- Nakon što je teroristički napad potresao Krasnogorsku, Fudbalski savez Ruske Federacije i Fudbalska asocijacija Paragvaja su doneli odluku da se utakmica otkaže, uz obećanje da će se odigrati u nekom drugom terminu -  saopšteno je na Telegram kanalu ruskog saveza, uz poruku da je odlučeno i da se utakmica odigra u nekom drugom terminu.

"Zbornaja" je pre dva dana ubedljivo porazila selekciju Srbije na VTB areni u Moskvi, a samo 48 sati kasnije prestonica ove države je napadnuta.

 

 

Najmanje 90 osoba je izgubilo živote u terorističkom napadu koji se desio u koncertnoj sali „Krokus siti hol“ u blizini Moskve, dok je najmanje 100 ljudi povređeno. Ova tragedija je uzrokovala odlaganje prijateljske utakmice između Rusije i Paragvaja, a ruski mediji javljaju da je policija uhapsila četvoricu osumnjičenih.

Republika

Foto: Starsport

ruski reprezentativci slave gol protiv Srbije

Odluka o otkazivanju utakmice između fudbalskih reprezentacija Rusije i Paragvaja doneta je iz straha za bezbednost svih aktera. Fudbalski savez Ruske Federacije i Fudbalska asocijacija Paragvaja su zajedno doneli ovu tešku odluku, ali su istovremeno najavili da će se utakmica odigrati u nekom drugom terminu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading