BRATSKA LJUBAV IZMEĐU SRBA I RUSA! REPREZENTATIVCI SE NADMETALI PRE UTAKMICE: Ko bolje poznaje fudbal?

Autor:

Sport

21.03.2024

16:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Takmičili su se uz smeh i zabavu.

BRATSKA LJUBAV IZMEĐU SRBA I RUSA! REPREZENTATIVCI SE NADMETALI PRE UTAKMICE: Ko bolje poznaje fudbal?

Foto: Instagram/teamrussia

Babić i Sobolev

Fudbalska reprezentacija Srbije igra danas prvu od četiri zakazane provere, pred start Evropskog prvenstva u Nemačkoj, na kome će se boriti u konkurenciji Engleske, Danske i Slovenije (Grupa C).

Izabranici selektora Dragana Stojkovića Piksija od 18 časova gostuju Rusiji u Moskvi, kojoj će to biti prva utakmica protiv neke zemlje iz UEFA, još od uvođenja sankcija zbog rata sa Ukrajinom.

Baš iz tog razloga, ali i zbog bratskih odnosa, najava meča je u Rusiji propraćena kroz mnoge objave i reklame, jer sama utakmica privlači veliku pažnju. Posle snimka sa Milošem Bikovićem, Milanom Gajićem i ostalima, pre utakmice su se nadmetali, ali pre svega dobro zabavili reprezentativci Srbije i Rusije Srđan Babić i Aleksandar Sobolev.

Njih dvojica su pogađali o kom se fudbaleru radi gledajući njegovu karijeru, s tim da je svaki igrač nastupao i u Srbiji i u Rusiji.

Podsetimo, selektor Srbije Dragan Stojković pohvalno je govorio juče na konferenciji za medije o večerašnjem rivalu, uporedivši ga sa Engleskom i Danskom.

- Selektor Karpin forsira moderan stil fudbala u sistemu 4-3-3. Pretpostavljam da neće menjati ništa. Očekuje nas teška utakmica i trudićemo se da neke naše varijante isprobamo. Rusiju smatram izuzetno kvalitetnom ekipom. Timski su odlični, a imaju i neke zaista izvaredne individualce. Podsećaju više na Englesku i na Dansku. Slovenija ne igra u tom sistemu - rekao je Piksi pred novinarima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading