RUSI SVE VIŠE NAJAVLJUJU MEČ SA SRBIJOM! Sada su DOVELI i Bikovića! Glumac NE ZNA za koga će navijati! (VIDEO)

Autor:

Sport

18.03.2024

14:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Urnebesan spot dolazi nam iz Moskve.

RUSI SVE VIŠE NAJAVLJUJU MEČ SA SRBIJOM! Sada su DOVELI i Bikovića! Glumac NE ZNA za koga će navijati! (VIDEO)

Foto: instagram.com/bikovic

Rusi daju sve od sebe da na što bolji način naprave najavu za utakmicu protiv Srbije, a u glavnoj ulozi je naš proslavljeni glumac Miloš Biković.

Sa velikim uspehom i popularnošću koju uživa u Rusiji, Biković će sigurno biti centralna figura u ovoj sportskoj manifestaciji, a stoga su tamošnji marketinški menadžeri odlučili da angažuju našeg glumca da učestvuje u spotu, koji bi trebao da najavi ovaj spektakularni događaj na stadionu Dinama iz Moskve. 

U spotu je Miloš prikazan kako prolazi kroz moru odabira između dve države koje mu vrlo znače, a čitav spot možete pogledati ispod. 

 

 


Biković je već godinama prisutan na ruskoj sceni, gde je stekao veliku popularnost i postao jedna od najvećih zvezda ruske kinematografije. Njegov talenat i angažovanje u ruskoj umetnosti doneli su mu veliko poštovanje i ljubav publike širom Rusije.

Srbija će se suočiti sa Rusijom 21. marta na stadionu "Dinama" u Moskvi, sa početkom od 18 časova po našem vremenu. Očekuje se da će ovo biti izuzetno uzbudljiva utakmica, a prisustvo Miloša Bikovića dodatno će učiniti da ovaj događaj bude još spektakularniji.

Iako je Biković stekao veliku popularnost u Rusiji, njegova ljubav prema Srbiji i podrška nacionalnom timu su nesumnjive. Njegova pojava na ovom događaju će sigurno biti inspirativna za sve navijače Srbije koji će biti uz nacionalni tim tokom ove važne utakmice.

Najava utakmice protiv Rusije uz učešće Miloša Bikovića donosi dodatni sjaj ovom sportskom događaju. Sa pažnjom javnosti usmerenom ka ovom susretu, očekuje se da će utakmica biti nezaboravan događaj za sve ljubitelje fudbala. Srbija će imati podršku ne samo svojih navijača, već i jedne od najpoznatijih srpskih ličnosti u Rusiji - Miloša Bikovića.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading