PROCURILO! Pogledajte DRESOVE u kojima će Rusi igrati PROTIV Srbije! Podsećaju li vas na NAŠE?! (FOTO)

Autor:

Sport

12.03.2024

13:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Utakmica je na programu 21. marta u Moskvi.

PROCURILO! Pogledajte DRESOVE u kojima će Rusi igrati PROTIV Srbije! Podsećaju li vas na NAŠE?! (FOTO)

Foto: Starsport

Fudbalsku reprezentaciju Srbije tokom ovog meseca čekaju dve provere, u sklopu priprema za Evropsko prvenstvo koje će se od 14. juna do 14. jula održati u Nemačkoj.

"Orlovi" će posle više od dve decenije zaigrati na kontinentalnom šampionatu Evrope, a na najvećoj smotri nacionalnih timova smešteni su u Grupu C, zajedno sa selekcijama Engleske, Danske i Slovenije.

Izabranici selektora Dragana Stojkovića Piksija takmičenje otvaraju utakmicom protiv poslednjeg finaliste EVRA - "Gordog Albiona" 16. juna u Gelzerkirhenu, potom sledi selidba u Minhen i utakmice protiv Slovenije četiri dana kasnije, odnosno, Danske u poslednjem trećem kolu koje se igra 25. juna.

Foto: printscreen/Instagram

 

Do tada, Srbiji predstoje jaki testovi sa Rusijom 21. marta i Kiprom četiri dana posle toga, a tokom jučerašnjeg dana i selektor "zbornaje komande" Valerij Karpin otkrio je adute za utakmicu koja se igra u Moskvi za tačno devet dana.

Sada su isplivali i dresovi, u kojima će Rusi nastupiti protiv Piksijevih "orlova", a priznaćete da neodoljivo podsećaju na staru garnituru opreme koju su oblačili srpski reprezentativci.

Foto: printscreen/Instagram

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading