VANJA NENADIĆ POTVRDILA VESTI O TRUDNOĆI: Glumica presrećna zbog prinove: "Istina je"

Autor:

Zabava

21.03.2024

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica čeka dete sa kolegom Markom Todorovićem.

VANJA NENADIĆ POTVRDILA VESTI O TRUDNOĆI: Glumica presrećna zbog prinove: "Istina je"

Foto: Printscreen

Talentovana glumica Vanja Nenadić potvrdila je da je u drugom stanju. Ova vest odjeknula je domaćim medijima, a glumica nije krila da je iznenađena što je njeno blagosloveno stanje izazvalo veliku pažnju javnosti.

- Istina je. Ali, pazite, ja sam htela to na drugi način sve da objavim, tako da meni sad stvarno... nemam mentalnog kapaciteta da sad sve to izvedem ovako na tim intervjuima, tako da verujem da će biti prilike u narednim mesecima, malo mi je sve to danas bilo neplanirano i ne znam ni kako se desilo. Pa eto, da se čujemo malo kasnije ako može, ne danas kasnije, nego posle nekog vremena, jer nisam uopšte sada planirala da objavljujem to na taj način, tako da ne bih se sad nešto izjavljivala posebno na tu temu. Ovo mi je sve malo too much, ali čućemo se tim povodom u neko skorije vreme - izjavila je Vanja za Telegraf.

Republika

Foto: Printscreen

 

Inače, glumica je već duže vreme u vezi sa kolegom Markom Todorovićem, kog je publika gledala u ostvarenjima "Koža", "Pad", "Senke nad Balkanom", "Ubice mog oca", "Kralj Petar Prvi". Par se pre nekoliko meseci, a nakon više od godinu dana veze, verio u Londonu, a uveliko vode zajednički život.

Nismo mnogo bili po tabloidima, to je bilo samo na početku. Da, Marko je moj dečko. Prvi poljubac sa njim? U pozorištu. Pa, nije bilo u garderobi... Na sceni, u mraku. On je bio uporan. Šta se desilo sa mnom i sa Markom, to zapravo želim da kažem... Mi smo stvarno pre naše veze bili veoma bliski prijatelji. I nekako je iz toga sve preraslo u ljubav. On je to prvi osetio i onda je ostalo još malo da mene ubedi i to je to - ispričala je glumica svojevremeno i dodala:

- Živimo zajedno i to je jedna ozbiljna priča i mirna luka.

Marko se, inače, nekada bavio odbojkom, a par se zavoleo na daskama Beogradskog dramskog pozorišta čiji su članovi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading