NASTAVLJA SE SAGA: Pešić tvrdi da NIJE KRŠIO DISCIPLINU, klub kaže da je bilo SERIJSKIH PRESTUPA!

Autor:

Sport

19.03.2024

14:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastavlja se priča rekla-kazala.

NASTAVLJA SE SAGA: Pešić tvrdi da NIJE KRŠIO DISCIPLINU, klub kaže da je bilo SERIJSKIH PRESTUPA!

Foto: Starsport

Napadač Crvene zvezde Aleksandar Pešić

Aleksandar Pešić je suspendovan iz prvog tima Ferencvaroša zbog nediscipline i sukoba sa kapitenom Denesom Dibušom, a u poslednja dva dana nam dolazi pregršt različitih informacija.

Aleksandar Pešić je napravio disciplinski prekršaj i zbog toga je izbačen iz tima na neodređeno vreme. Interesi Ferencvaroša su najvažniji, oni ne mogu biti nadjačani individualnim interesima pojedinih igrača - napisali su iz Ferencvaroša.

Oglasio se i sam Pešić, koji je demantova sukob.

Republika

Foto: Starsport

Aleksandar Pešić

 

- Tvrdim da nije bilo nikakvog sukoba i da je to glupost. Do srede sam u Beogradu, imamo tri dana slobodno i od četvrtka sam ponovo na raspolaganju stručnom štabu. Nije uopšte tako kako su mediji predstavili. Došlo je do male nesuglasice sa golmanom oko neke lopte, ali to se svakodnevno dešava u svim klubovima i u svakoj svlačionici je to normalna pojava. Tvrdim da je to istina i umoran sam od priča rekla, kazala - poručio je fudbaler Ferencvaroša za Informer.

Mađarski mediji prenose da je ipak problem dublje prirode, da je Pešić i ranije kršio klupsku disciplinu, a da je poslednji incident bio samo kap koja je prelila čašu, te da će srpski napadač definitvno biti izostavljen iz tima.

Ostaje da se vidi kakva će biti sudbina Pešića koji uje za klub iz prestonice Mađarske odigrao 18 utakmica na kojima je postigao šest golova uz četiri asistencije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)

Loading