ODREĐEN PRITVOR MALOLETNIKU (15) KOJI JE IZBO POLICAJCA I NANEO MU TEŠKE TELESNE POVREDE: Evo šta mu se stavlja na teret

Autor:

Hronika

19.03.2024

14:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izgubio je dosta krvi i posle hitnog prijema u bolnicu je operisan.

ODREĐEN PRITVOR MALOLETNIKU (15) KOJI JE IZBO POLICAJCA I NANEO MU TEŠKE TELESNE POVREDE: Evo šta mu se stavlja na teret

Foto: Shutterstock

Maloletniku (15) koji se sumnjiči da je izbo policijskog službenika N.R. (26) danas je određen pritvor. Ovaj incident, koji se dogodio u južnom delu grada, izazvao je veliku pažnju javnosti.


- Pred Višim sudom u Novom Pazaru vodi se postupak prema maloletnom izvršiocu krivičnog dela i to ubistvo u pokušaju i prema istom licu je određen pritvor - navode iz Višeg suda u ovom gradu za Kurir i dodaju:

- Maloletni izvršilac je osumnjičen da je u ugostiteljskom objektu nožem naneo teške telesne povrede oštećenom, opasne po život. Motiv još nije utvrđen obzirom da pripremni postupak u toku.

Osumnjičeni je, da podsetimo, policijskom službeniku zadao tri ubodne rane nožem.

- Zadao mu je po jednu ranu u obe noge i jednu ranu u testis. N. R. su konstatovane teške povrede, a povreda testisa je posebno teška. Izgubio je dosta krvi i posle hitnog prijema u bolnicu je operisan - rekao je ranije izvor i dodao da je žrtva posle operacije u stabilnom stanju.

Prijatelj ranjenog N. R. izneo je nove detalje o napadu koji su šokirali lokalnu zajednicu. Prema njegovim rečima, N. R. ne poznaje svog napadača i nikada se ranije nisu sreli. Ovaj iznenadni napad ostavlja mnoga pitanja bez odgovora, a dodatnu kompleksnost ovom slučaju, kako piše lokalni portal Sandžak danas, dodaje činjenica da je napadač dete iz porodice s dugom istorijom rada u policiji.

- Otac mu je policajac u penziji, dok majka i dalje aktivno služi u istoj instituciji. Maloletnik je već poznat po problematičnom ponašanju, što situaciju čini još težom za sve uključene strane - navode lokalni mediji.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading