NAPREDAK SE NE ZAUSTAVLJA! Kruševljani posle Partizana MINMALCEM SRUŠILI i Nišlije!

Autor:

Sport

17.03.2024

22:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Napretka pobedili su u Kruševcu Radnički iz Niša rezultatom 1:0, u poslednjem meču 26. kola Superlige Srbije.

NAPREDAK SE NE ZAUSTAVLJA! Kruševljani posle Partizana MINMALCEM SRUŠILI i Nišlije!

Foto: Starsport

Izabranici Vladimira Gaćinovića su posle trijumfa protiv Partizana u Humskoj od 1:0 savladali i Radnički identičnim rezultatom, pa u dobrom raspoloženju odlaze na reprezentativnu pauzu.

Najbolju priliku u prvom delu igre propustio je Vukić. U praktično jedinom velikom defanzivnom kiksu, Mršić je dozvolio najisturenijem igraču gostiju da nesmetano ode na duel protiv Savića, ali je golman Napretka vrhunski odreagovao u situaciji "jedan na jedan".

Pre toga, jedino je Dele iz redova gostiju solidno pripretio šutem iz daljine. Sa druge strane, Napredak je imao dobru šansu preko Majdevca u samom uvodu meča, ali je njegov šut glavom otišao preko gola, dok najbolju akciju domaćina, posle dodavanja Bastajića, u pogodak nije pretvorio Krstić.

Republika

Foto: Starsport

Vladimir Gaćinović, trener Napretka

Trenutak odluke dogodio se u 47. minutu, kada je Majdevac uputio centaršut koji je u gol pretvorio Nebojša Bastajić.

Nišlije su nakon primljenog pogotka krenule na "sve ili ništa", a veoma blizu pogotka bili u osmom minutu sudijske nadoknade.

Naime, Stajić je povučen za dres, a sudija Lukić je pokazao na belu tačku, da bi nakon poziva iz VAR sobe i pregledanog snimka ipak preinačio svoju odluku.

Nakon ovog susreta Napredak zauzima devetu poziciju na tabeli Superlige sa 35 bodova, dok je Radnički na 14. mestu sa 23 boda na svom kontu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading