NEVIĐENI SKANDAL NA UTAKMICI PRIMERE! Igrač NASRNUO na svog TRENERA! (VIDEO)

Autor:

Sport

17.03.2024

18:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ušao je u žučni sukob sa šefom stručnog štaba.

NEVIĐENI SKANDAL NA UTAKMICI PRIMERE! Igrač NASRNUO na svog TRENERA! (VIDEO)

Foto: printscreen/Twitter

Nezapamćeni skandal obeležio je utakmicu 29. kola La lige! Domaćin je bila Sevilja, koja je u prošloj deceniji najuspešniji tim Španije, posle Real Madrida i Barselone.

Slavni klub je izgubio utakmicu, ali će mnogo više brideti obrazi zbog jedne scene u drugom poluvremenu.

Domaćin je na Ramon Sančez Pishuanu poražen od Selte sa 1:2, a okršaj je obeležila scena iz 62. minuta kada je napadač domaćih Jusef En Neziri krenuo u obračun sa svojim trenerom.

Iako je postigao vodeći gol Sevilje na ovom meču, trener ekipe Kike Sančez Flores odlučio je da posle sat vremena igre povuče sa terena marokanskog napadača.

Ovom fudbaleru se nije dopalo što ide na klupu. Na izlasku je počeo da šutira stvari u blizini, a onda mu je Sančez Flores nešto dobacio. Ratoborni Marokanac je ustao i počeo da se obračunava sa njim, a situacija se zaista zahuktala.

Lukas Okampos je morao da zaustavi zaraćene strane, ubrzo su se uključili i ostali sa klupe Sevilje i prava je sreća što nije došlo do fizičkog obračuna.

Posle ovog poteza, Marokanac će sigurno snositi posledice. Neverovatno je šta je uradio i izvesno je da će dobiti određenu sankciju od čelnika Sevilje.

Skandal na klupi Andalužana dogodio se neposredno pre katastrofe na terenu. Selta je ubrzo potom došla do preokreta i pobedila.

Perez je izjednačio u 72. minutu, a Larsen je potom postigao gol za 2:1 samo šest minuta kasnije za pobedu Selte

Do kraja sezone Sevilja će se boriti za opstanak. Trenutno su šest bodova iznad zone ispadanja u kojoj se nalazi Kadiz, ali sa igrama koje pružaju mogli bi da se nađu u veoma teškoj situaciji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading