O OVOME BRUJI REGION! Učenik POBEGAO iz škole zbog fudbala, pa doneo POBEDU svom timu! Svi PRIČAJU o HIT potezu DIREKTORA! (VIDEO)

Autor:

Sport

15.03.2024

19:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi Setfan Marčetić izrastao je u junaka banjalučkog Borca.

O OVOME BRUJI REGION! Učenik POBEGAO iz škole zbog fudbala, pa doneo POBEDU svom timu! Svi PRIČAJU o HIT potezu DIREKTORA! (VIDEO)

Foto: Facebook.com

lopta

Bežanje iz škole je svakodnevnica od pamtiveka, ali ljubav prema fudbalu zbog "prevremenog" izlaska sa časova najbolje svedoči koliko je jednom tinejdžeru stalo do najvažnije sporedne stvari na svetu.

Borac iz Banjaluke je u sredu obezbedio plasman u u polufinale Kupa Bosne i Hercegovine, a glavni junak u tom podvigu samo nekoliko sati ranije viđen je na velikom odmoru u svojoj školi.

Radi se o momku koji se zove Stefan Marčetić, ofanzivac rođen 2006. godine. On je bio strelac oba gola svog tima u trijumfu aktuelnog lidera Premijer lige BiH nad Sarajevom, a da bi došao na utakmicu morao je ranije da "napusti" školsku nastavu.

 

 

Marčetić je bio prisutan na uvodna dva časa, pa se na velikom odmoru pozdravio sa prijateljima iz razreda i otišao na svoju utakmicu. Da mu sreća bude upotpunjena, zatresao je mrežu u 23. minutu za 1:0, a potom pogodio i za 2:1 u drugom poluvremenu, tačnije u 61. minutu.

Kako bi se Stefan izvadio zbog izostanka sa časova, direktor Borca potpisao je opravdanje junaku cele Banjaluke.

– Učenik 2. razreda Stefan Marčetić izostao je s nastave 13.03. 2023. godine zbog – izašao na velikom odmoru i odveo Borac u polufinale. Izostanak potvrđujem kao opravdan i tražim da se ti časovi opravdaju – piše u opravdanju koje je potpisao direktor Borca.

Budući da su prvotimci Sarajeva u samom finišu utakmice odlučili da samovoljno napuste teren, ovaj meč je završen službenim rezultatom – 3:0 u korist Borca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading