NEKADAŠNJA ZVEZDA PREMIJER LIGE BRUTALNO ISPROZIVALA NEMANJU VIDIĆA! "RASTURIO SAM GA, DVA PUTA"!

Autor:

Sport

15.03.2024

15:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teške reči od bivšeg fudbalera.

NEKADAŠNJA ZVEZDA PREMIJER LIGE BRUTALNO ISPROZIVALA NEMANJU VIDIĆA! "RASTURIO SAM GA, DVA PUTA"!

Foto: www.profimedia.rs

Nekadašnji napadač Blekpula, Geri Tejlor Flečer, opleo je po bivšem igraču Mančester junajteda i fudbalske reprezentacije Srbije, Nemanji Vidiću. 

Naime, on je u skorašnjoj izjavi uporedio našeg defanzivca sa starijim i novijim centralnim bekovima, navodeći da nije ni blizu njihove klase. 

- Nikada nije bio ni blizu nivoa na kome su bili Rio Ferdinand, Džon Teri i Virdžil Van Dajk. Njegov (Nemanjin) nivo je Martin Škrtel. Solidan, dobar igral - ne elitni - rekao je samouvereno Flečer dok se prisećao kako je svojevremeno nastupao protiv Nemanje.

Foto: printscreen/x.com

Geri Tejlor Flečer

- Da, rasturio sam ga dva puta sa Blekpulom u sezoni 2010/11 - dovršio je Geri. 

Mora se priznati da su ovo prilično teške reči za igrača kome su vrhunac karijere predstavljali klubovi poput pomenutog Blekpula, te Milvola, Šefilda i Lestera. 

Sa druge strane, defanzivac na koga se namerio je skoro deset godina nastupao za jednu od najjačih ekipa svih vremena. Pod komandom Aleksa Fergusona je bio kapiten "ccrvenih đavola", a takođe je igrao i za Inter iz Milana. 

U svojoj pogatoj karijeri može da se pohvali mnogobrojnim uspesima. U vitrinama mu stoji pet trofeja namenjenih šampionu Premijer lige, zatim jedna Liga šampiona i Klupsko svetsko prvenstvo. 

Tu su i cenjena engleska kup takmičenja, a Nemanja ih ima pregršt. Samo treba pomenuti pet FA kupova, a tome dodati i tri Liga kupa, da bi bilo jasno o kakvoj klasi igrača se radi. 

Ipak, možda Flečerove reči znače više od desetine najrenomiranijh trofeja u istoriji fudbala...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading