FRIZURICA "NA ŠERPICU", ONA KAO MED: Plavooka glumica podelila fotografiju iz detinjstva, ZNATE LI O KOME JE REČ?

Autor:

Zabava

15.03.2024

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prizor topi srca!

FRIZURICA "NA ŠERPICU", ONA KAO MED: Plavooka glumica podelila fotografiju iz detinjstva, ZNATE LI O KOME JE REČ?

Foto: instagram.com/janxnina

Glumica Nina Janković važi za jednu od najlepših glumica mlađe generacije, a pažnju publike privukla je ulogom zavodnice u filmu "Montevideo bog te video", kada je njena karijera krenula da ide ka vrhu.

Lepa Nina je vrlo aktivna na Instagramu, gde sa svojim pratiocima deli fotografije iz života, pa je možemo videti kako se odmara, šta radi kad odmara od posla, kako se šminka i pravi frizuru... Ovog puta je na njenom storiju osvanula fotografija iz edicije "nekad i sad". Na njoj, u prvoj polovini slike, vidimo Ninu iz ranog perioda detinjstva na kojoj se smeška u pravcu objektiva, a posebnu pažnju privlači njena frizurica. Glumica je, kao i mnoga deca tada, bila ošišana žargonski rečeno "na šerpicu", što je mnoge vratilo u detinjstvo.

Republika

Foto: instagram.com/janxnina

 

S druge strane fotografije je skorašnja fotografija glumice, koju je publika zavolela u "Kalkanskim krugovima", seriji "Mama i tata se igraju rata", filmu "Indigo kristal"...

Nina je završila Srednju umetničku školu, a glumački je sazrevala u Šabačkom pozorištu. Rodni grad je napustila u želji da upiše Fakultet dramskih umetnosti, što se ispostavilo kao dobra odluka. 

Nakon vesti da je primljena na FDU Nina je iznajmila stan na Banovom brdu sa koleginicom Miljanom Gavrilović i prijateljicom Marijom.

Republika

Foto: ST/N. PANČIĆ

Nina Janković

- Prve dve godine studiranja nisam imala privatni život. Na fakultetu sam bila od osam do osam. Kada mi je mama dolazila u posetu, više se družila sa Marijom koja je studirala japanski, nego sa mnom. Majke su nam inače donosile hranu, ali smo i mi kuvale. Pa i za celu klasu, nas dvanaest, jer su okupljanja bila kod nas najčešće. Uz gitaru, super provod i razne ideje, poput one kad smo naglo odlučili da svi odemo na Divčibare, u kuću Anje Alač. Ili da se, za vreme moje slave, 16. novembra, cela klasa preseli kod mene u Šabac. Iz dnevne sobe bismo izneli bukvalno sve, i samo poređali dušeke. I nas dvanaest tu spavali - rekla je jednom prilikom glumica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading