NINA JANKOVIĆ POKAZALA MUŠKARCA ZA KOJIM SE SVI OKREĆU: Glumica priznala zbog čega nikada nije imala PRIVATNI ŽIVOT!

Autor:

Zabava

24.10.2023

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naša glumica Nina Janković pokazala je bitnog muškarca u njenom životu!

NINA JANKOVIĆ POKAZALA MUŠKARCA ZA KOJIM SE SVI OKREĆU: Glumica priznala zbog čega nikada nije imala PRIVATNI ŽIVOT!

Foto: ST/N. PANČIĆ

Nina Janković važi za jednu od najlepših glumica mlađe generacije. Pažnju na sebe je privukla u seriji "Montevideo bog te video", kada je njena karijera krenula da ide ka vrhu.

Završila je Srednju umetničku školu, ali je glumački sazrevala u Šabačkom pozorištu, pošto se njen otac bavio glumom. Rodni grad napustila je ipak u želji da upiše Fakultet dramskih umetnosti, što se ispostavilo kao dobra odluka.

Foto: ST/N. PANČIĆ

Nina Janković

 

Nakon vesti da je primljena na FDU Nina je iznajmila stan na Banovom brdu sa koleginicom Miljanom Gavrilović i prijateljicom Marijom.

- Prve dve godine studiranja nisam imala privatni život. Na fakultetu sam bila od osam do osam. Kada mi je mama dolazila u posetu, više se družila sa Marijom koja je studirala japanski, nego sa mnom. Majke su nam inače donosile hranu, ali smo i mi kuvale. Pa i za celu klasu, nas dvanaest, jer su okupljanja bila kod nas najčešće

 

 

- Uz gitaru, super provod i razne ideje, poput one kad smo naglo odlučili da svi odemo na Divčibare, u kuću Anje Alač. Ili da se, za vreme moje slave, 16. novembra, cela klasa preseli kod mene u Šabac. Iz dnevne sobe bismo izneli bukvalno sve, i samo poređali dušeke. I nas dvanaest tu spavali - rekla je jednom prilikom glumica.

 

Ova šarmanta glumica, retko na svom Instagram profilu objavljuje fotografije roditelja i brata, te naglašava da su joj oni velika podrška. Međutim, Nina, se jednom prilikom pohvalila na društvenoj mreži Instagram kako izgleda njen stariji brat Filip, a svi su se složili da liče jedno na drugo, piše Nportal. 

BONUS VIDEO:

<a data-cke-saved-href="https://www.novosti.rs/sport/fudbal/1294516/rusija-ukrajina-rat-neprijatelji-izdaja-sahtjor-donjeck-aleksandar-rosputko?utm_source=nportal&utm_medium=nportal-single&utm_campaign=nportal-dve-vesti" href="https://www.novosti.rs/sport/fudbal/1294516/rusija-ukrajina-rat-neprijatelji-izdaja-sahtjor-donjeck-aleksandar-rosputko?utm_source=nportal&utm_medium=nportal-single&utm_campaign=nportal-dve-vesti" target="_blank" class="news-item title=" ИЗДАЈА="" КОЈА="" ЈЕ="" ЗАБОЛЕЛА="" УКРАЈИНЦЕ!="" Фудбалер="" Шахтјора="" после="" меча="" Лиге="" шампиона="" побегао="" у="" Русију"="" style="margin: 0px 0px 20px; box-sizing: border-box; color: rgb(233, 29, 30); text-decoration-line: none; display: flex; align-items: flex-start; padding: 0px; border-bottom: none; flex: 0 0 calc(50% - 7.5px); width: calc(50% - 7.5px);">

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading