ŠOK TRANSFORMACIJA POPULARNIH GLUMICA: Nina Janković i Kalina Kovačević podelile fotke sa snimanja nove serije! (GALERIJE)

Autor:

Zabava

25.05.2023

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepe glumica podelile se uslikale iza kulisa, pa podelila fotke sa svojim pratiocima!

ŠOK TRANSFORMACIJA POPULARNIH GLUMICA: Nina Janković i Kalina Kovačević podelile fotke sa snimanja nove serije! (GALERIJE)

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Milan Maricic/ATAImages

Glumice Nina Janković i Kalina Kovačević deo su zvezdane glumačke ekipe koja će glumiti u seriji "Vreme smrti", adaptaciji romana Dobrice Ćosića. Radnja prati Prvi svetski rat i oslivaka fresku vremena i ljudskih sudbina. Mlade glumice redovno kače slike sa seta, a svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram predstavile su i poslednju transformaciju.

 

 

Naime, Nina i Kalina, koje glume gospođe Katić i Stefanović, uvile su kosu za potrebe snimanja serije, a pratiocima su pokazale kako će izgledati u jednom segmentu serije, a u galeriji u nastavku ovog teksta možete videti njihovu transformaciju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading