MILAN MARIĆ KAO SAV OBIČAN SVET! Evo gde smo UHVATILI miljenika žena, zgodni glumac OČARAO i popularnu pevačicu! (PARAPACO)

Autor:

Zabava

25.05.2023

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proslavljenog glumca smo uslikali kad se najmanje nadao!

MILAN MARIĆ KAO SAV OBIČAN SVET! Evo gde smo UHVATILI miljenika žena, zgodni glumac OČARAO i popularnu pevačicu! (PARAPACO)

Foto: Goran Doljančević, Antonio Ahel/ATAImages

Milan Marić

Milan Marić (32) jedan je od naših najtraženijih glumaca mlađe generacije, a važi iza miljenika ženske populacije jer je, osim talentom, obožavateljke očarao i svojim izgledom. Proslavljenog glumca smo danas uslikali kako kupuje u jednoj prodavnici.

Republika

Foto: Instagram.com

Milan Marić

Milan je nosio belu košulju, preko koje je obukao crnu kožnu jaknu, a dole je imao sive pantalone. Odmah je izazvao veliku pažnju i ljudi su se okretali za njim i zanimali šta je kupio u prodavnici.

Inače, među Milanovim obožavateljkama se nalazi i popularna pevačica Tea Tairović, koja je u emisiji "Amidži šou" priznala da bi u spotu najradije sa njim imala prisne scene, zbog čega je dobila aplauz.

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Tea Tairović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading