OLD TRAFORD ZAVIJEN U CRNO! Preminuo bivši igrač Mančestera!

Autor:

Sport

14.03.2024

12:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dugo se borio sa opakom bolešću.

OLD TRAFORD ZAVIJEN U CRNO! Preminuo bivši igrač Mančestera!

Foto: printscreen/youtube.com

Old Traford

Bivši igrač Mančester junajteda Bobi Pauer preminuo je u 40. godinim, posle teške bolesti. Reč je o nekadašnjem fudbaleru, motivacionom govorniku i fitnes majstoru. 

Živeo je punim plućima i izgledao kao od brda odvaljen. Međutim...

Obožavao je teretanu, plivao je i trčao, a ništa draže mu nije bilo od odlaska na planinu. Bila mu je to svakodnevica bez koje nije mogao, a svet mu se okrenuo naglavačke nakon što se pre pola godine vratio s jednog planinarenja.

 

 

Osjećao se iscrpljeno i umorno. Danima nije mogao da ustane iz kreveta, mišići su mu atrofirali, a uskoro je saznao i crnu dijagnozu. Otkriven mu je rak gušterače. Pokušao je da pobedi opaku bolest, ali nažalost, slomila ga je za samo nekoliko meseci, Bobiju nije bilo spasa.

Pauer je tokom devedesetih godina prošlog veka bio velika nada Mančester junajteda, ali njegova karijera na Old Trafordu nije uspela. Ostao je u sportu i okrenuo se nekom drugom putu. Živeo je u idili sve dok pre šest meseci nije saznao da boluje od raka. Simptomi su se pojavili po povratku s planinarstva.

 

 

- Kako da uopšte počnem? Trudiću se da vam ispričam što je kraće moguće. Pre sedam nedelja legao sam u krevet, normalno, a ujutro se probudio malo neraspoložen. Nisam bio gladan, a kad sam pokušao da jedem, bilo mi je muka. To je potrajalo tri dana, a koža i oči su mi požuteli - napisao je Pauer pre šest meseci na društvenim mrežama.

Ceo svet mu se srušio pošto je saznao loše rezultate:

- Odlučio sam da petog dana odem u bolnicu, onesvestio sam se dvaput dok sam čekao, zaspao sam iscrpljen. Drugi dan napravili su mi magnetnu rezonancu, trećeg dana došao je doktor i rekao mi da imam rak gušterače. Do tog trenutka već sam izgubio 14 kilograma - otkrio je Bobi.

Iza sebe ostavio je ćerke Loren, Kejtlin i Hajdi, kao i suprugu Džemu Pauer-Blis. Venčali su se na "dan zaljubljenih", samo mesec dana pre njegove smrti.

- Oče, počivaj u miru. Više ne moraš da patiš. Voleću te zauvek i zahvalna sam na svemu što si učinio za mene. Ti si najbolji otac na svetu - oprostila se od njega ćerka Kejtlin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading