LIGA EVROPE: Birmančević u debaklu Sparte pogodio na Enfildu, SENZACIJA LEVERKUZENA!

Autor: M. M.

Sport

14.03.2024

23:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati su svi učesnici četvrtfinala.

LIGA EVROPE: Birmančević u debaklu Sparte pogodio na Enfildu, SENZACIJA LEVERKUZENA!

Foto: www.profimedia.rs

Takmičenje u osmini finala Lige Evrope okončano je večerašnjim revanš mečevima, a već sutra od 13 časova žrebom u Nionu biće određeni parovi četvrtfinala.
 
U sudaru dva velikana, Rendžersa i Benfike, dalje je prošao portuglski klub. Slavio je na Ajbrojksu sa 1:0, a nakon što je u uvodnoj utakmici bilo 2:2.
 
Rezultatske neizvesnosti nije bilo u meču Liverpula i Sparte, pošto je na kraju sa 6:1, ukupno 12:2, engleski klub ponizio prašku Spartu. Srpski internacionalac Veljko Birmančević bio je jedini strelac za goste iz Češke.
 
Bajer iz Leverkuzena režirao je najveći spektakl u ovoj rundi. Nakon 2:2 u Azerbejdžanu, "farmaceuti" su od 0:2 stigli do 3:2 na svom stadionu. I to na senzacionalan način. Heroj je češki napadač Patrik Šik koji je trećem i sedmom minutu sudijske nadoknade odveo lidera Bundeslige u četvrtfinale.
 
Neizvesno je bilo još i na Atalanta - Sporting, gde je italijanska "boginja provincije" ponovo bila bolja kao i u prvoj utakmici u Lisabonu (1:1), pa je nakon preokreta u revanšu prebrodila dvomeč osmine finala 2:1.
 
Milan je rutinski dobio Slaviju u Pragu (3:1) posle 4:2 na San Siru, a Luka Jović je meč presedeo na klupi. Marselj je eliminisao Viljareal zahvaljujući pobedi od 4:0 prošle nedelje nakon što je u Španiji bilo 3:1 za domaće, Vest Hem je petardirao Frajburg - 5:0 i ubedljivo poništio minimalac Nemaca iz prvog meča (1:0), dok je Roma sa 1:0 poražena od Brajtona u gostima ali ide dalje zbog 4:0 na Olimpiku.
 
 
Cup tree provided by Sofascore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading