SITI BEZ MILOSTI I U LIGI ŠAMPIONA! Za devet minuta DVA GOLA! Amaterska greška golmana Kopenhagena (VIDEO)

Autor: M. M.

Sport

06.03.2024

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Grabara se baš obrukao na Etihadu.

SITI BEZ MILOSTI I U LIGI ŠAMPIONA! Za devet minuta DVA GOLA! Amaterska greška golmana Kopenhagena (VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs

Utakmica između Mančester sitija i Kopenhagena u Ligi šampiona obeležena je velikom brukom za golmana gostiju Kamila Grabara iz Poljske. Naime, napadač "građana" Hulijan Alvarez je šutirao ka golu, a golman Danaca je nespretno reagovao i gol je primio kroz ruke. Ovakav kiks na tako bitnoj utakmici je izazvao burne reakcije kako navijača, tako i stručnjaka.

 

 


Siti je poveo već u 5. minutu sjajnim pogotkom Akanđija nakon kornera, čime je uneo dodatnu energiju u ekipu. Samo četiri minuta kasnije, Alvarez je udvostručio prednost svog tima na 2:0, šokiravši protivničku ekipu i stvarajući još veći pritisak na njihovu odbranu. Gosti su smanjili u 29. minutu.

Ipak, i pored rane prednosti Mančester sitija, najviše pažnje privukla je nespretna reakcija golmana Kopenhagena. Mančester siti nakon uvodnih 90 i kusur minuta u prvoj utakmici vodio je sa 3:1, a sada je dodatno uvećao prednosti i gazi ka četvrtfinalu elitnog takmičenja. Podsetimo, Siti je aktuelni prvak Evrope i u grupnoj fazi je, između ostalih igrao i protiv Crvene zvezde.

 

 

Drugi večerašnji revanš osmine finala Lige šampiona igraju ekipe Real Madrida i Lajpciga. Kraljevski klub je u uvodnom meču u istočnoj Nemačkoj slavio minimalnim rezultatom 1:0. Prethodno su sinoć Pari Sen Žermen i Bajern izborili plasman u narednu rundu, nakon što su eliminisali Real Sosijedad i Lacio. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading