PRELEPA SCENA NA MARAKANI! Porodica Siniše Mihajlovića NAVIJALA za Zvezdu na DERBIJU! (FOTO)

Autor:

Sport

10.03.2024

17:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi su ostali pogođeni fotografijom na društvenim mrežama.

PRELEPA SCENA NA MARAKANI! Porodica Siniše Mihajlovića NAVIJALA za Zvezdu na DERBIJU! (FOTO)

Foto: ST/Nebojša Mandić

Fudbal je oduvek bio porodična stvar za pokojnog Sinišu Mihajlovića, a to je još jednom potvrđeno na nedavnom večitom derbiju.

Sinišina porodica bila je prisutna na tribinama stadiona "Rajko Mitić", pružajući podršku klubu u kojem je legenda naše reprezentacije ostavila neizbrisiv trag.

Njegovi sinovi, Dušan i Nikolas, podelili su sjajnu atmosferu sa stadiona na Instagramu, otkrivajući i detalje iz Zvezdinog muzeja, među kojima se našao i slavni trofej iz ere kada je Siniša Mihajlović dominirao srpskim fudbalom.

 

 

Ispred stadiona su se uslikali sa slikom legende Lacija i Bolonje, i tako još jednom pokazali da uspomena na jednog od najboljih izvođača slobodnih udaraca ne jenjava i nikada neće zamreti. 

Podsetimo, nije se ništa promenilo ni u Italijij, u kojoj je Siniša ostavio neizbrisiv trag. Na meču Lacija, koji je predvodio kao igrač, i Bolonje, koju je vodio sa klupe, istaknut je njegov dres, a na monitoru su puštani slavni i nezaboravni momenti iz karijere velikog Mihe. 

Utakmica između Crvene zvezde i Partizana završena je rezultatom 2:2, što je izazvalo veliku pažnju navijača i ljubitelja fudbala. Ova utakmica, poznata kao "večiti derbi", uvek izaziva veliku pažnju i emocije, a ovaj rezultat samo je dodatno potvrdio rivalstvo i izjednačenost ova dva velika kluba. 

Partizan je posle derbija sačuvao prvo mesto u Superligi Srbije sa 60 poena, dok mu Zvezda diše za vratom sa samo jednim bodom manje. 

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading