ZVEZDA PROŠLA KROZ RAT U DERBIJU! Na Marakani oslabljeni za dva KLJUČNA IGRAČA na sledećem meču!

Autor:

Sport

10.03.2024

16:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Biće Vladan Milojević na mukama.

ZVEZDA PROŠLA KROZ RAT U DERBIJU! Na Marakani oslabljeni za dva KLJUČNA IGRAČA na sledećem meču!

Foto: Starsport

Marakana

Fudbaleri Crvene zvezde juče su u večitom derbiju remizirali sa Partizanom rezultatom 2:2. Iako su nekih pola sata imali igrača više, pregršt propuštenih šansi, i čak dve preče, sve to nije bilo dovoljno da se savlada "hobotnica" na golu crno-belih, Aleksandar Jovanović. 

Veliki napor i želja za pobedom rezultirali su nekih izostancima na sledećim mečevima. Ono što sve najviše brine jeste stanje Aleksandra Dragovića. Krucijalan igrač šraf u sistemu Zvezdine odbrane je bio rovit i pred početad derbija, ali je onda, posle duela sa Mateusom Saldanjom, ostao da leži na travi i na kraju napustio igru. 

Foto: Starsport

Povreda Dragovića na derbiju

Njegovo stanje je još nepoznato, ali svakako da na njega neće moći da se računa na sledećem duelu sa Radničkim iz Niša 13. marta. 

Pored austrijskog reprezentativca, Milojeviću na raspolaganju neće biti ni Gejlor Kanga. Fudbaler iz Gane je došao do četvrte javne opomene u derbiju i sledi mu suspenzija.

Kanga je žuti karton zaradio posle faula nad Aldom Kaluluom, a deluje i da je nervozno ušao u meč, zbog čega se nije baš najviše proslavio. 

Foto: Starsport

Gejlor Kanga

Ipak, i pored slabijeg derbija, poznato je koliko poverenje uživa od Vladana Milojevića, tako da će njegovo izostajanje u svakom slučaju biti veoma težak udarac na Marakani. 

Partizan je posle derbija sačuvao prvo mesto u Superligi Srbije sa 60 poena, dok mu Zvezda diše za vratom sa samo jednim bodom manje. 

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading