REMI SPORTINGA I ATALANTE: Odluka pada u BERGAMU!

Autor: M. M.

Sport

06.03.2024

22:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U prvom meču 1:1.

REMI SPORTINGA I ATALANTE: Odluka pada u BERGAMU!

Foto: www.profimedia.rs

Fudbaleri Sprotinga i Atalante su otvorili osminu finala Lige Evrope neizvesnom utakmicom na stadionu "Žoze Alvalade", koja je završena bez pobednika rezultatom 1:1 (1:1).

Ravnopravna borba

Meč je počeo sa ravnopravnom borbom između dve ekipe, a "lavovi" su poveli golom Paula u 17. minutu, donoseći prednost ekipi iz Bergama. Međutim, Franko Izrael, golman domaćina, briljirao je u nastavku prvog poluvremena, uspevajući da sačuva svoju mrežu uprkos velikom pritisku protivnika. Ipak, u 39. minutu, Atalanta je uspela da izjednači golom Đanluke Skamake, nakon greške u defanzivnoj liniji portugalskog predstavnika.


Revija promašaja u nastavku

U drugom poluvremenu, gledali smo reviju promašaja, gde nijedan timrem nije uspeo da pronađe put do mreže. Italijanska "boginja provincije" nije imala sreće. Ademola Lukman je zatresao stativu, dok je pogodak El Bilala Turea poništen zbog ofsajda.

A sad u Bergamo

Revanš meč između ove dve ekipe je zakazan za 14. marta od 21 sat u Bergamu, gde će se odlučiti ko će proći u narednu rundu takmičenja. Utakmica obećava mnogo, iako preciznost nije bila jača strana ekipima u uvodnom duelu. Do tada će Sporting u domaćem šampionatu gostovati Arouki za vikend, dok će Atalanta na svom stadionu ugostiti Juventus. 

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading