NEVEROVATNA VEST IZ PRVE LIGE SRBIJE: Utakmica odložena zbog BIZARNOG RAZLOGA!

Autor: M. M.

Sport

06.03.2024

17:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo pokazuje koliko je bitno da se svi detalji oko organizacije sportskih događaja pažljivo isplaniraju i sprovedu.

NEVEROVATNA VEST IZ PRVE LIGE SRBIJE: Utakmica odložena zbog BIZARNOG RAZLOGA!

Foto: Tanjug/A. VUKELIĆ

Fudbalska utakmica između Radničkog sa Novog Beograda i Smedereva, koja je trebalo da se odigra ove srede od 14 časova, nije se odigrala iz jednog veoma neobičnog razloga.

Naime, domaćin utakmice nije bio u mogućnosti da obezbedi sanitetsko vozilo, što je jedan od osnovnih uslova za početak utakmice. Delegat nije dozvolio da se čuje prvi sudijski zvižduk zbog nedostatka ovog ključnog elementa.

Klub iz Smedereva je putem društvenih mreža potvrdio ovaj neobičan razlog za otkazivanje utakmice, a sada se očekuje reakcija Fudbalskog saveza Srbije na celokupan događaj. Da li će biti nekih sankcija ili dodatnih mera, ostaje da sačekamo i vidimo.

Ostaje pitanje kako je došlo do propusta u organizaciji, s obzirom da je obezbeđenje sanitetnog vozila osnovni deo logistike za sprovođenje sportskih događaja.

Otkazivanje utakmice iz ovako neobičnog razloga svakako će imati posledice po oba kluba, ali i za takmičenje u celini. Ovo pokazuje koliko je bitno da se svi detalji oko organizacije sportskih događaja pažljivo isplaniraju i sprovedu.

U iščekivanju reakcije Fudbalskog saveza Srbije, ostaje da vidimo kako će se ovaj neobičan ishod odraziti na dalji tok takmičenja. 

Posle 22. kola drugog po jačini ranga srpskog fudbala, Radnički s Novog Beograda je 14. na tabeli sa 19 bodova, dok je Smederevo na devetom mestu sa 31.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading