SRBIJA DOBIJA JOŠ JEDNU BITKU! Oglasili se iz FSS - EVO kada pada ODLUKA za koga će igrati biser Bajerna!

Autor: Dražen Ostojić

Sport

05.03.2024

13:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čelnici srpske Kuće fudbala ne odustaju od njegovog angažovanja.

SRBIJA DOBIJA JOŠ JEDNU BITKU! Oglasili se iz FSS - EVO kada pada ODLUKA za koga će igrati biser Bajerna!

Foto: Tanjug/AP

Direktor A tima Srbije, Stevan Stojanović, nedavno je izjavio da će fudbaler Bajerna, Aleksandar Pavlović, tek po završetku Evropskog prvenstva doneti odluku o tome da li će igrati za "orlove".

Delegacija Fudbalskog saveza Srbije, predvođena legendarnim golmanom Crvene zvezde, nedavno je boravila u Minhenu, gde je održan sastanak sa roditeljima ovog talentovanog fudbalera.

FSS je istakao da je centralna tema razgovora bila mogućnost priključenja Aleksandra Pavlovića reprezentaciji Srbije.

- Vrlo je važno da se naglasi da smo u kontaktu sa Pavlovićem odnosno njegovim roditeljima nekoliko meseci. Intenzivno smo razgovarali i kada su obaveze obe strane to dozvolile dogovoreno je da se vidimo u Minhenu. Pre svega bih želeo i Aleksandru i njegovim roditeljima da zahvalim na razumevanju i izdvojenom vremenu. Razgovor je bio obostrano konstruktivan i direktan. Iskreno verujem da su prepoznali najbolju nameru selektora Dragana Stojkovića i odgovornih ljudi za funkcionisanje A tima da Aleksandar na adekvatan način bude priključen najboljoj selekciji Srbije - rekao je Stojanović, prenosi zvanični sajt FSS.

Foto: FSS

Stevan Stojanović

Fudbaler Bajerna (19) je ove sezone za tim iz Minhena odigrao 13 mečeva i postigao dva gola. Direktor A tima je izrazio razumevanje za ovakav pristup i naglasio da će reprezentacija nastaviti da prati Pavlovića i ostati u kontaktu sa njim, uz nadu da će od jeseni nositi dres Srbije.

- I nema sumnje da ga mi vidimo u A timu i plan je bio da bude pozvan u martu. Kako nam je rečeno Aleksandar ne želi da donese odluku još, odnosno ne do završetka EP u Nemačkoj. Imamo apsolutno razumevanja i shvatanje takvog pristupa. Nastavićemo da ga pratimo, bićemo u kontaktu i videćemo šta će biti epilog. Aleksandru želimo mnogo uspeha u nastavku sezone uz nadu da će od jeseni nositi dres Srbije - dodaje Stojanović.

Važno je napomenuti da je Aleksandar Pavlović rođen u Minhenu i da je igrao za omladinsku selekciju Nemačke za fudbalere do 20 godina. Takođe, Evropsko prvenstvo će se održati od 14. juna do 14. jula u Nemačkoj, što dodatno baca svetlo na Pavlovićevu situaciju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading