ŠOK NA MARAKANI! Zvezda OSTAJE bez stranca! Legenda Reala ŽELI ga u svom timu!

Autor:

Sport

05.03.2024

12:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Golovima se nametnuo u prolećnim utakmicama.

ŠOK NA MARAKANI! Zvezda OSTAJE bez stranca! Legenda Reala ŽELI ga u svom timu!

Foto: Starsport

Posle povratka na trenersku klupu Zvezde Vladana Milojevića, napadač crveno-belih Šerif Endiaje se "probudio" i ponovo pokazao zašto ga je uprava srpskog šampiona dovela kao pojačanje u neuspešnoj misiji Lige šampiona.

Letos je stigao iz turske Adane i dugo su se čekali njegovi golovi, ali je tek sada počeo da opravdava očekivanja i trese protivničke mreže. Senegalski napadač je privukao pažnju lidera druge lige Saudijske Arabije, Al Kadisije, koji mu je uputio finansijski primamljivu ponudu. Iako je Endiaje bio preporučen Al Kadisiji pre nekoliko meseci, tada je odlučio da ostane u Evropi.

Republika

Foto: Starsport

Šerif Endiaje

Al Kadisiju, tim koji će gotovo sigurno igrati u azijskom elitnom rangu sledeće sezone, kao trener predvodi slavni fudbaler madridskog Reala i reprezentacije Španije, Mičel. Ova ponuda predstavlja novi izazov za Endiajea i otvara mu vrata ka potencijalnoj promeni sredine.

Uoči predstojećeg 172. Večitog derbija, Šerif Endiaje ima priliku da dodatno pokaže svoj talenat i podigne svoju cenu na fudbalskom tržištu. Njegova igra na ovom meču može značajno uticati na njegovu budućnost i potencijalne transfere.

Podsetimo, Senegalac je prvi gol u dresu Crvene zvezde postigao u 171. Večitom derbiju, odigranom zimus na stadionu u Humskoj, koji je pripao Partizanu rezultatom 2:1. Ako je za utehu Šerifu, tada je "probio led", ali se posle tog meča upisao još protiv Jang Bojsa, Novog Pazara, Čukaričkog...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Dejan 1973

05.03.2024 18:33

Prodajte tog Šerifa dok možete. Dok ima budala koji će da ga kupe. Posle ionako neće vredeti ništa. Mućak