"SOTONO MOJ ZADATAK JE ZAVRŠEN, PRIMI ME U NARUČJE, MENE I MOJE SINOVE!" U svesci satanista iz Novog Sada pronađene sablasne poruke - Lav je ovo napisao PRED SKOK! (FOTO GALERIJA)

Autor:

Hronika

05.03.2024

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lav i Martina su otrovali decu i nakon toga izvršili samoubistvo skokom sa zgrade.

"SOTONO MOJ ZADATAK JE ZAVRŠEN, PRIMI ME U NARUČJE, MENE I MOJE SINOVE!" U svesci satanista iz Novog Sada pronađene sablasne poruke - Lav je ovo napisao PRED SKOK! (FOTO GALERIJA)

Foto: Republika, shutterstock,printskrin/instagram/192_rs

Užasna tragedija potresla je Novi Sad nakon što su supružnici Lav Petrović Suvajdžić (25) i Martina (23) izvršili samoubistvo skokom sa solitera, nakon što su prethodno otrovali svoju decu, sinove Arosa (3) i Ehosa. Prema prvim informacijama, ovaj jeziv čin povezan je sa njihovim navodnim članstvom u sekti Deveti krug Sotone.

Prema policijskim izveštajima, Lav je zapisao u svojoj svesci: "Sotono, moj zadatak je izvršen... Napuštam ovaj svet... Ovo je Lav Petrović Suvajdžić (25) iz Petrovaradina", pre nego što su zajedno sa suprugom izvršili samoubistvo skokom sa zgrade.

Otkriće tela dece u njihovom domu izazvalo je šok i zaprepašćenje među policijom koja je reagovala na pozive građana zabrinutih zbog čudnog ponašanja para. Kuća je bila uređena u crnom, sa motivima iz egipatske mitologije, što je ukazivalo na povezanost sa sektom.

Detalji ove tragedije još su u fazi istrage, ali prema prvim saznanjima, Lav i Martina su otrovali decu i nakon toga izvršili samoubistvo skokom sa zgrade. Postoji sumnja da su bili aktivni članovi sekte Deveti krug Sotone, što bi moglo objasniti motive ovog užasnog čina.

"Rekao mu je da ih sve ta sekta štiti!" 

- Lav je zapisivao informacije u svojoj svesci, obraćajući se Sotoni i đavolu - izjavio je izvor blizak istrazi.

Policija nastavlja sa istragom kako bi utvrdila sve okolnosti ovog slučaja i eventualno pronašla druge članove sekte koji bi mogli biti povezani sa ovom tragedijom.

- Znao sam da se unutar zidova njihove kuće dešava nešto čudno, ali kad god sam Lava pitao da li mu treba neka pomoć, odbio je. Od zajedničkih prijatelja čuo sam da se priključio nekoj sekti i da je i Martina s njim u tome. Tom poznaniku pomenuo je Deveti krug sotone i rekao mu da ih sve ta sekta štiti, pa mu pomoć nije potrebna - naveo je za Srpski telegraf jedan od Lavovih poznanika objašnjavajući da je potom Lav prestao da mu se javlja.

Roditelji, komšije i prijatelji izražavaju šok i tugu zbog gubitka dece i tragedije koja je pogodila ovu porodicu.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading