EGIPATSKI SIMBOL "ANKH" JE DECU TREBAO DA SPROVEDE KROZ PAKAO?! Novi detalji ubistva mališana u Petrovaradinu - evo šta se deci videlo NA TELU!

Autor:

Hronika

04.03.2024

23:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tela nesrećnih dečaka pronađena su u iznajmljenoj kući u Petrovaradinu, prekrivena belim čaršavima.

EGIPATSKI SIMBOL "ANKH" JE DECU TREBAO DA SPROVEDE KROZ PAKAO?! Novi detalji ubistva mališana u Petrovaradinu - evo šta se deci videlo NA TELU!

Foto: Shutterstock, Republika.rs,printskrin/instagram/192_rs

Nakon strašne tragedije koja je potresla celu Srbiju, novi nezvanični izvori otkrivaju jezive detalje o smrti braće Arosa (1) i Ehosa (3), koje su, prema sumnjama, otrovali njihovi roditelji Lav Petrović Suvajdžić (25) i njegova supruga Martina (23).

Kako saznaje Informer, a što potvrđuje i ekskluzivna saznanja Republike. na telima dece nije pronađen trag nasilja, što sugeriše da su mališani najverovatnije otrovani.

Izvori dobro upućeni u istragu otkrivaju da će se sa sigurnošću utvrditi uzrok smrti kada budu stigli toksikološki nalazi. Tela nesrećnih dečaka pronađena su u iznajmljenoj kući u Petrovaradinu, prekrivena belim čaršavima.

Prema saznanjima, Lav i Martina su, nakon što su navodno otrovali decu, popeli se na krov solitera u Novom Sadu i skočili u smrt, držeći se za ruke.

- Daljim pretresom kuće, u fiokama i u jednom ormanu, otkrivene su sveske sa tvrdim povezom, gde je Lav pisao neke beleške o zagrobnom i večnom životu, izolaciji od čitavog ovozemaljskog sveta, crtao satanističke i druge simbole, pri čemu se direktno obraćao đavolu. Između ostalog, zapisao je poruku Satani da je njegov zadatak završen i da ide sa ovog sveta, što je najverovatnije uradio pred sami krvavi pir. Sve ove poruke ukazuju na to da je neka opasna sekta potpuno pomračila um i Lavu i Martini, pa su u okviru nekog jezivog obreda digli ruku i na decu i na sebe - objasnio je izvor Informera. 

Detaljnijim pretresom kuće, policija je otkrila nekoliko jezivih elemenata. Na zidovima kuće bili su iscrtani drevni egipatski simboli "ankh", koji simbolizuju "večni život". U fiokama i u ormanu pronađene su sveske sa tvrdim povezom, u kojima je Lav navodno pisao beleške o zagrobnom i večnom životu, izolaciji od sveta, kao i crtao satanističke simbole. Navodno se direktno obraćao đavolu, ostavljajući poruku da je "zadatak završen" i da napušta ovaj svet.

Izvori bliski istrazi ukazuju da su Lav i Martina pre pet godina potpuno izolovali od porodice, prijatelja i saradnika, što je karakteristično za osobe koje su pod uticajem sekte.

Ovoj tragediji prethodile su čudne poruke koje su ispisane u sveskama, što ukazuje na mogući uticaj opasne sekte koja je potpuno pomračila um roditelja, dovodeći ih do krajnjeg čina koji je uključio i smrt njihovih nevinih sinova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading