ODUŠEVLJENJE U HUMSKOJ! Duljaj dobio NAJLEPŠE moguće VESTI pred DERBI sa Zvezdom!

Autor:

Sport

05.03.2024

13:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki kamen pao je sa srca trenera Partizana.

ODUŠEVLJENJE U HUMSKOJ! Duljaj dobio NAJLEPŠE moguće VESTI pred DERBI sa Zvezdom!

Foto: Starsport

Kapiten Partizana, Svetozar Marković, koji je bio van protokola nekoliko dana zbog povrede, vraća se u trenažni proces i najverovatnije će biti spreman za okršaj sa Crvenom zvezdom u subotu od 17 časova!

Posle obavljenog snimanja i utvrđeno da je sa kolenom Markovića sve u redu, klub je odlučio da ga polako vrati u trenažni proces, te će se od sutra priključiti ekipi na terenu kako bi se što bolje pripremio za Večiti derbi.

S obzirom na određeni rizik ili "blokadu", kapiten crno-belih je mogao da igra i protiv Železničara, međutim, trener Igor Duljaj i stručni štab su se odlučili da gledaju "širu sliku" i uzmu u obzir činjenicu da je naredni meč od krucijalnog značaja za šampionsku titulu.

Republika

Foto: Starsport

Svetozar Marković

Odluka da se Marković poštedi napora u prethodnoj utakmici doneta je kako bi bio potpuno spreman za ključni duel sa Crvenom zvezdom. Ovakav razvoj događaja predstavlja veoma dobru vest za crno-bele i Igora Duljaja, s obzirom da je odbrana bez Markovića pokazala ranjivost u prethodnim utakmicama.

Sa povratkom kapitena u tim, Partizan će dobiti značajno pojačanje u odbrani. Njegovo iskustvo i kvalitet su neophodni za stabilnost tima, a nedostatak istog je bio primetan u prethodnim utakmicama. Očekuje se da će Markovićev povratak uneti dodatnu sigurnost i samopouzdanje u redove crno-belih, posebno uoči 172. večitog derbija na stadionu "Rajko Mitić".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading