MIHINA UDOVICA RASPLAKALA FUDBALSKI SVET! Fotografija sa Sinišom i Dekijem Stankovićem je SRCEPARAJUĆA!

Autor:

Sport

04.03.2024

09:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Niko nije ostao ravnodušan.

MIHINA UDOVICA RASPLAKALA FUDBALSKI SVET! Fotografija sa Sinišom i Dekijem Stankovićem je SRCEPARAJUĆA!

Foto: Instagram.com/ariannamihajlovic

Arijana i Siniša Mihajlović

Siniša Mihajlović je nažalost izgubio najveću utakmicu svog života, oprostivši se od nas u 16. decebmbra 2022. godine. 

Čitav svet, a posebno fudbalski, ostao je slomljen usled gubitka jednog velikog igrača i čoveka. Niko neće nikada zaboraviti Mihine razarajuće slobodne udarce od kojih nijedan gol nije bio siguran sa bilo koje udaljenosti.

Ipak, manje kao igrača, a najviše kao ljubav života, pamtiće ga njegova udovica Arijana. Na svome profilu na društvenoj mreži "Instagram", nekadašnja voditeljka stalno izbacuje fotografije svog muža, i neke od njih daju nam uvid i Mihinu ličnost kakvu nismo poznavali ranije. 

Ovaj put, pojavila se veoma srceparajuća slika Siniše Mihajlovića, Arijane, i njihovog kuma, Dejana Stanković. Svi su srećni i zagrljeni, a osmesima podsećaju na neka radosnija vremena, kada nas je Miha radovao uspesima na klupi Bolonje i nagoveštavao potencijalni povratak u na poziciju selektora reprezentacije Srbije. 

 

 

"Kum nije dugme" bila je jedna od prvih poruka koja je stigla. Dobila je pregršt pozitivnih poruka, podrške i prelepih reči za Mihu i sve što je uradio u karijeri. "Siniša je imao zarazan odmeh, veliki čovek", "Divni, lepi i uspešni ljudi, a ljubav večna", "Prelepa fotka, Siniša će zauvek biti u našim srcima". Bile su to samo neke od poruka koje je Arijana dobila.

Nikada Dejan nije krio da mu je mnogo teško pala smrt kuma i dugogodišnjeg prijatelja. "Zbog Sinišine smrti ostao sam bez reči... U sebi osećam ogromnu prazninu koju nikada ranije nisam spoznao. Još sam mlad i na sreću još imam sve svoje voljene. Sve što sam imao je nestalo sa njim. Ostalo mi je sećanje i veliki ponos što sam bio deo njegovog života", rekao je Stanković u jednoj od ranijih izjava.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading