MESI NAPUCAO BEBU LOPTOM U GLAVU! Dete BRIZNULO u plač, majka ga smirivala! (VIDEO)

Autor:

Sport

03.03.2024

16:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije izgledalo prijatno.

MESI NAPUCAO BEBU LOPTOM U GLAVU! Dete BRIZNULO u plač, majka ga smirivala! (VIDEO)

Foto: Ap photo

Lionel Mesi pogodio dete loptom tokom utakmice za Inter Majami

Lionel Mesi je slučajno pogodio malo dete loptom tokom utakmice za Inter Majami. Ovaj svetski prvak, star 35 godina, postigao je dva gola dok je ekipa Dejvida Bekama deklasirala Orlanda Siti sa 5-0 u MLS ligi. Luis Suarez takođe je postigao dva gola u prvih 11 minuta, što je dovelo Majami na prvo mesto Istične konferencije.

Jedna greška Lionela Mesija dovela je do toga da je jedno dete ostalo u suzama. Legendarni fudbaler iz Argentine stao je za slobodan udarac u nadi da će postići svoj treći gol. Međutim, njegov udarac je završio daleko od gola i završio je u publici iza mreže. Nažalost, izgleda da je lopta pogodila malo dete koje je plakalo dok su ga dve žene tešile, jedna od njih držeći istu sa utakmice.

Video snimak prikazuje momenat kada je Mesi poslao loptu daleko od gola, a zatim se kamera okrenula ka detetu u suzama koje su ga tešile dve žene.


Reakcije navijača na društvenim mrežama

Navijači su ostali zbunjeni situacijom i izrazili su svoje reakcije na društvenim mrežama. Jedan je rekao: "Hrabri roditelji." Drugi se našalio: "Dete je vikalo 'Ronaldo' Mesiju." Jedan je primetio: "Verovatno nije pametno držati tako malo dete na utakmici ako si roditelj." Još jedan je dodao: "Ko je bio pametnjaković koji je mislio da je dobra ideja dozvoliti bebe u tom delu stadiona?"

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading