STRAŠAN TANDEM OPET "MELJE"! Suarez i Mesi KIDAJU kao NEKAD! (VIDEO)

Autor:

Sport

03.03.2024

01:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ubedljiva pobeda Inter Majamija.

STRAŠAN TANDEM OPET "MELJE"! Suarez i Mesi KIDAJU kao NEKAD! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Inter Majami nastavlja sa sjajnim rezultatima u novoj sezoni MLS lige, nakon što je upisao drugu pobedu. Ovoga puta protiv Orlando sitija rezultatom 5:0, a tvorci trijumfa bili su: Leo Mesi, Luis Suarez, Serhio Buskets i Đordi Alba, nekadašnji kvartet Barselone, koji je blistao na terenu.

Napad Intera bio je nezaustavljiv zahvaljujući izvanrednoj igri Tejlora, Suareza i Mesija. Suarez je briljirao sa dva gola i asistencijom, dok je Mesi takođe postigao dva gola, od čega je drugi bio na asistenciju upravo Luisa Suareza. Ovaj napadački trio je bio ključni faktor u ubedljivoj pobedi protiv Orlanda sitija.

Imao je priliku Urugvajac da upiše het-trik, ali mu je zbog ofsajda poništen gol:

A, onda je na scenu stupio Leo Mesi i dokrajčio goste:

Kapiten svetskih šampiona Argentinaca je, poput Suareza, bio dvostruki strelac na utakmici:

U isto vreme, Ril Salt Lejk je trijumfovao nad Los Anđeles FC rezultatom 3:0, pri čemu su svi golovi postignuti u prvom poluvremenu. Izvanrednu partiju pružili su Gomez i Arango, koji su se istakli sa po dva gola i jednom asistencijom.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Leo Mesi u prodoru

U prvom meču večeri, Minesota i Kolumbus Kru su odigrali 1:1, pružajući izjednačenu borbu na terenu.

Inter Majami nastavlja da oduševljava svoje navijače sjajnim partijama i rezultatima, a ostaje da vidimo kako će se dalje razvijati u ovoj sezoni MLS. S obzirom na sjajnu formu ključnih igrača poput Suareza, Mesija i ostalih, Inter Majami definitivno ima potencijal da ostvari značajan uspeh u nadolazećim mečevima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Ujed zadovoljstva

17.03.2024 22:23

Apa li još Suarez?