SMEJURIJA KAKVE NEMA: Navijači POBESNELI jer nema MESIJA NA TERENU! Poludeli navijač mu "ODRUBIO" glavu!

Autor:

Sport

04.02.2024

19:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači su platili da gledaju njega.

SMEJURIJA KAKVE NEMA: Navijači POBESNELI jer nema MESIJA NA TERENU! Poludeli navijač mu "ODRUBIO" glavu!

Foto: Tanjug/AP

Sve više ova kampanja Intera iz Majamija izgleda smešno. Stigle su prave fudbalske zvezde poput Mesija, Suareza, Buskeca i Albe, ali, ne prođe mnogo vremena nakon što se klub Dejvida Bekama ne nađe u centru neke smejurije, a i rezultati im nisu neki. Sada su, u prijateljskom meču, savladali ekipu iz Hong Konga sa 4:1, ali je igra ostala u senci nezadovoljnih navijača koji su platili 101 funtu za ulaznicu da bi gledali Mesija, koji je, pak, ostao na klupi zbog povrede, kao i Suarez.

Vlada Hong Konga saopštila je da će organizator utakmice dobiti umanjena sredstva.

- U vezi sa tim što Mesi nije igrao danas, vlada kao i svi fudbalski navijači, su izuzetno razočarani zbog angažmana organizatora. Organizator duguje svim navijačima objašnjenje. Naš komitet će preduzeti dodatne mere sa organizatorima u skladu sa odredbama i uslovima, što uključuje smanjenje iznosa finansiranja zbog toga što Mesi nije igrao, navodi se u saopštenju, preneo je Bi-Bi-Si (BBC).

Jedan fan je otišao toliko daleko da mu je "odrubio" glavu sa kartonske reklame.

Organizatori su saopštili da pre utakmice nisu znali da Mesi i Suarez neće igrati.

- Lekarska ekipa njihovog kluba smatrala je da Mesi i Suares nisu sposobni da igraju na svačije, uključujući i naše, razočaranje, navodi se.

Trener Intera Herardo Martino izvinio se navijačima.

- Shvatamo da su navijači razočarani odsustvom Mesija i Suaresa i zbog toga se izvinjavamo, ali to je odluka koju je doneo naš lekarski tim. Da je postojao način da igraju makar i malo, mi bismo to uradili, ali to bi bio preveliki rizik, rekao je Martino.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading