SUNOVRAT NEMAČKOG GIGANTA: Bajernu preti potpuno RASULO ako ispadne od Lacija!

Autor:

Sport

02.03.2024

20:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tuhel odlazi odmah ako se to dogodi.

SUNOVRAT NEMAČKOG GIGANTA: Bajernu preti potpuno RASULO ako ispadne od Lacija!

Foto: Tanjug/AP

Tomas Tuhel

Tuhelova sudbina na klupi Bajerna u rukama Lige šampiona

Nakon novog kiksa Bajerna Minhena, uprava kluba je ponovo zasedala kako bi donela odluke o budućnosti trenera Tomasa Tuhela. Naime, njegova sudbina na klupi Bajerna sada zavisi od ishoda revanš meča protiv Lacija u Ligi šampiona. Ukoliko minhenski velikan uspe da nadoknadi minus od 1:0 iz Rima, Tuhel ostaje, ali ukoliko Lacio prođe, Nemac će biti smenjen pre isteka ugovora.

Traganje za privremenim rešenjem

Uprava kluba već je počela da razmišlja o privremenom rešenju ukoliko Tuhel bude otpušten. Kao prvi kandidat za tu poziciju pominje se Ole Gunar Solskjer, ali je pitanje da li će Norvežanin prihvatiti takvu ulogu znajući da bi u klubu proveo svega nekoliko meseci.

Republika

Foto: Hudl

Ćavi Alonso u klubu


Komplikacije oko Alonsa

Bajern se takođe suočava sa komplikacijama oko dovođenja Ćavija Alonsa. Klub mora da plati visoko obeštećenje Bajeru Leverkuzenu za svog nekadašnjeg igrača, ali "farmaceuti" nemaju nameru da jednog od najtraženijih trenera današnjice poklone tako lako.

Uslovi za imenovanje novog trenera

Novinar Florijan Platenberg prenosi da je Bajern postavio uslov da bi imenovao novog trenera.

- U slučaju da dođe do momentalnog otkaza Tuhelu Bajern ne planira da imenuje trenere koji bi ostao i nakon leta. Razlog je jednostavan - klub je sve dao na dovođenje Ćabija Alonsa i želi da se bori svim sredstvima za Španca. Zato se u klubu nadaju da će Tuhel uspeti da okrene rezultat protiv Lacija kako bi bio izbegnut najgori scenario koji bi narušio imidž svih zainteresovanih strana, napisao je Pletenberg. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading